Voor elke papa en mama is slapen een veelbesproken onderwerp. Een vraag die veel gesteld wordt: slaapt jouw zoon of dochter al door? En ook als je kindje ouder is, wil je graag dat het goed slaapt. Kortom, slapen is heilig! Dus om jou een handje te helpen, zet ik vijf leuke dekbedovertrekken voor jouw dochter op een rij. Lees je mee?

5x hippe dekbedovertrekken voor girls

Ik denk dat ieder kind wel gelukkig wordt van een leuk dekbedovertrek! Maar voor hippe mama’s als wij moet dit liefst wel bij het kamertje passen. Ik zet voor jou vijf dekbedovertrekken op een rij die heel stylish zijn én die jouw dochter zeker leuk vindt!

dekbedovertrekken

Dit geweldige roze dekbedovertrek met walvissen zal goed in de smaak vallen en is ook nog eens een budgettopper. Je shopt het hier voor € 24,99. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in twee maten.

dekbedovertrekken

We blijven in het zee-thema! Een dekbedovertrek van het merk Snurk mag natuurlijk niet ontbreken. Welk meisje wil nou niet veranderen in een zeemeermin? Je shopt het hier voor € 59,95. Het is ook in diverse maten verkrijgbaar.

LEES OOK: 5x girls pyjama’s

 

dekbedovertrekken

Dit is één van mijn favoriete dekbedovertrekken! Hip, rustig en superleuk voor de meisjeskamer! Je shopt het hier voor maar € 21,99.

dekbedovertrekken

Roze en zoet, dé perfecte combinatie voor meisjes! Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maat 150×200 en shop je bij H&M voor €29,99.

dekbedovertrekken

Dit dekbedovertrek is uiteraard leuk voor jongens én meisjes! En zoals je kunt zien aan de leuke Takkie-print, komt dit dekbedovertrek van Hema. Shop het hier voor € 15,-.

Ben jij benieuwd naar leuke dekbedovertrekken voor boys? Hou dan de blog in de gaten!

Slaap lekker!

 

Liefs, Joene