Al sinds Olivia heel klein was, ben ik er als moeder achter gekomen dat een kind niet veel nodig heeft. Water en zand alleen zorgen al voor uren speelgenot. Nu er in deze tijd van het jaar volop plassen op de straat liggen, kan zij haar lol op. Maar ook met een paraplu maken we haar blij. Vandaag deel ik de nieuwe collectie paraplu’s van Lilliputiens en mag ik er maar liefst vijf weggeven. Lees daarom snel verder. 

Paraplu’s Lilliputiens

Het regent in Nederland geregeld pijpestelen. En wat doe je dan als kind? Naar buiten gaan natuurlijk! Zelf blijf ik dan liever lekker warm binnen, maar als het aan Olivia ligt, gaan we zo snel mogelijk naar buiten om in de plassen te stampen. Ze heeft de kaplaarzen al aan voordat ik met mijn ogen heb geknipperd. En helemaal leuk is dit met een mooie paraplu van Lilliputiens. “Dan hebben we goede redenen om naar buiten te gaan, toch mama?”, aldus Olivia. En tja … dan heeft ze natuurlijk wel een punt ;-).

Magische Paraplu’s

Georges de tropische jungle paraplu en Louise de eenhoorn paraplu houden je droog en geven je eindeloos plezier. Duik er maar lekker diep onder! Er zit zelfs een raampje op deze paraplu’s. Door het raampje in de paraplu kun je prima zien waar je loopt, zodat je geen plas hoeft te missen. En wanneer de paraplu nat wordt, verschijnen er verborgen figuurtjes … Nog interessant en magisch tegelijk!

paraplu's LilliputiensDe blauwe ‘Georges’ paraplu kost €21,99 en koop je hier.Paraplu's Lilliputiens

De roze ‘Louise’ paraplu kost ook €21,99 en koop je hier.

Winactie

Wij mogen vijf paraplu’s van Lilliputiens verloten onder onze trouwe volgers. Hoe maak je kans?

  • Like de Instagrampagina van Onlinelifestylemagazine en Lilliputiens.
  • Like de officiële foto van de winactie op Instagram
  • Repost de instafoto van de paraplu en laat weten dat je meedoet aan de contest dmv de hashtag #magischeparaplu, #lilliputiens en tag Lilliputiens (@lilliputiens)

Veel succes! Op donderdag 26 oktober maken wij de winnaars bekend.

 

12 Comments on Toffe paraplu’s van Lilliputiens

  1. Super leuk weer! I’m in voor de roze. Hoe leuk als mijn jongste ook een pluutje heeft om met ons de regen in te stappen ✌️??

  2. Ik zou graag meedoen voor de roze. Ik kan alleen meedoen op Instagram, maar het lukt me niet op hem te reposten de rest heb ik wel gedaan. Ik heb het al 6 keer geprobeerd en nog niets haha.

  3. Hele goedemorgen wat gaaf zeg deze magischeparaplu ik loot heel graag mee voor mijn dochtertje jill die ook bij a 4 jr word wat zal ze het leuk vinden deze prachtige paraplu ik ben je zojuist gaan volgen erg leuke blog Ik volg je op instagram (yessicaleidner) alle stapjes netjes opgevolgt en repost gedaan en volg je op Twitter en ook repost gedaan en volg je op Facebook en vrjedinnen getagt en fedeeld openbaar pinterest Google + youtube kanaal geabonneerd

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *