Sinterklaas is druk bezig om de laatste pakjes rond te brengen en natuurlijk met de voorbereidingen voor pakjesavond. Omdat ik veel vragen krijg over ‘wat nou leuke cadeaus zijn’, deel ik vandaag acht toppers om er een onvergetelijke pakjesavond van te maken. Mocht je geen Sinterklaascadeaus nodig hebben, dan zijn deze natuurlijk ook hartstikke leuk voor onder de kerstboom. Lees snel verder waar je al het leuks van de December Musthaves koopt!

>> LEES OOK: Budget Friday Girls

December Musthaves

Uiteindelijk draait pakjesavond natuurlijk niet alleen maar om de pakjes zelf, maar ook om de gezelligheid en het samenzijn. Maar voor de kids kunnen er niet genoeg pakjes komen! Vandaag delen we daarom tips die voor verschillende leeftijden heel veel speelplezier opleveren. Dus pak de lijstjes er maar bij! Ik wens jullie heel veel shopplezier.

OverzichtDecember Musthaves

  1. Allereerst hebben wij de set boxen geselecteerd van Petit Monkey. Deze set bestaat uit drie boxen. De grootste is handig voor boterhammen en de kleinere voor bijvoorbeeld tussendoortjes zoals fruit en crackers. Je koopt de set hier voor €6,95.
  2. De VTech Kidizoom Duo staat heel hoog op Olivia’s lijstje, vooral nu ik zo druk ben om mijn YouTube-kanaal voor te bereiden. Hij is in het roze of blauw verkrijgbaar en je kunt er vele kanten mee op qua opties. Zo kan je portretfoto’s maken, foto’s bewerken, filmpjes maken en spelletjes spelen. Je koopt hem hier voor €58,99.
  3. Deze leuke stapeltoren is van Little Dutch. Hij bevat mooie prints en leerzame elementen. Je koopt hem hier voor €16,95.
  4. Mens-erger-je-niet, wie kent dit spel niet? Het klassieke spel is in een mooi jasje gestoken. Je koopt het hier voor €21,50.
  5. Dit is een fantastisch (kook)boekje van Woezel en Pip. Het wordt geleverd inclusief twee koekvormpjes. Gezellig samen bakken en daarna alles lekker opsnoepen! Je koopt het boekje hier voor €9,99.
  6. Wat een prachtig unicorn knuffeldoekje uit de feest collectie van DouDou! Het knuffeldoekje is afgewerkt met een zachte witte stof. En de unicorn zelf is afgewerkt met glimmende “unicorn” en oortjes. Wat een pronkstuk!
    Deze prachtige unicorn wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Dat er maar heel veel lieve baby’s blij gemaakt mogen gaan worden met deze knuffel! Je koopt hem hier voor €29,95.
  7. Dit leuke vossentasje koop je hier voor €7,95.
  8. Wat een mooie tipi tent van Nobodinoz! Je koopt hem hier voor €139,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code