Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘December musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je.Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, Crayola en Znoet. Maar ook de mooie pop ‘Baby Alive” mag niet ontbreken en de trekkar van Lilliputiens. Lees daarom snel verder. Alle items kunnen via de roze links worden geshopt. Veel shopplezier.

>> LEES OOK: Welkom Sinterklaasje

Shoplinks naar de December Musthaves 2019December musthaves | Kinderfavorites

  1. Gegarandeerd heel veel speelplezier met Baby Alive. Met deze pop kan jouw kleine poppenmoeder haar lol op. Haren kammen, knippen, föhnen en stylen. Met deze complete set kan het allemaal. Je koopt hem via deze link.
  2. Recent hebben wij de webshop Znoet ontdekt. We hebben een klok voor Olivia ontvangen en dit is echt zo’n speelgoeditem wat je met de hele wereld wilt delen. Zo mooi! En daarnaast ook nog met een educatieve achtergrond. Leren klokkijken want hiermee namelijk een feestje. Meer informatie over de klok vind je hier.
  3. Ga creatief aan de slag en maak zelf 16 sprankelende stickers met Crayola Glitter Dots! Plaats een sjabloon van jouw keuze op het stickervel en vul ze vervolgens met de Glitter Dots. Je koopt de set hier.
  4. Zoals iedere maand delen wij onze favoriet van VTech. Deze maand delen we de kangoeroe. Plaats de baby in de buidel en druk met de mond van de baby op het hartje op de wang van mama-kangoeroe om lieve kusgeluiden en zinnetjes te horen. Zoals we van VTech gewend zijn er vele opties door de interactieve toetsen. Je koopt hem hier.
  5. Voor de creatievelingen of wanneer je de fijne motoriek wilt stimuleren heeft Brikkon een geweldige lijn uitgebracht. Wij zijn vooral fan van de cactus. Je kunt op oneindige manieren deze cactus bouwen en je kunt hem uitbreiden met legostukjes. Zo maakten wij hem als ware cactus. Je koopt hem hier.
  6. Freek Vonk boert goed aan de weg. Zo is hij razend populair met zijn televisieprogramma, heeft hij zijn eigen kledinglijn uitgebracht een heeft hij een Guinness World Receords Wildernis uitgebracht. Die laatste lezen wij hier thuis met heel veel plezier. En daarom verdient hij een plekje in dit rijtje. Meer informatie vind je hier.
  7. We sluiten af met zo’n originele trekpuzzel van Lilliputiens. Deze heeft een viertal blokken op de kar en daar kan je diverse marktkraampjes mee maken. Kortom op vele manieren speelplezier hiermee; trekken, lopen en puzzelen. Je koopt hem hier.