Deze week mochten bij binnenkijken in de kamer van Jack. Heb je inspiratie nodig voor de kamer van jouw kleintje? Neem dan zeker een kijkje in deze kamer. Hij was even een speurtocht om hem helemaal naar wens samen te stellen maar dan heb je wel echt een Pinterestwaardige kamer.

Deborah woont samen met zoontje Jack en partner in Oman. Omdat de monochrome stijl daar niet veel in de winkel verkrijgbaar was, moest er even gezocht worden om dé perfecte kamer samen te stellen. Het resultaat mag er dan ook wezen. Deborah stelt zich eerst graag voor.

Even voorstellen: mom Deborah van Jack

Ik ben Deborah 33 jaar en woon samen met manlief in het Midden-Oosten in Oman.
We zijn bijna 4 jaar getrouwd en inmiddels de trotse ouders van Jack, die bijna 2 jaar is.
Ik heb een fotoblog op instagram waar ik dagelijks een keer post over Jack, kidsfashion en interieur. Het is heerlijk om in Oman te wonen. Wij zijn hierheen verhuisd i.v.m. werk van mijn man. Maar het is zeker geen straf om hier te wonen. De gemiddelde temperatuur in de winter is nog steeds 25 graden, in de zomer kan dit op lopen tot 45 graden.
Dat laatste is bijna niet te doen waardoor ik met Jack de zomer maanden in Nederland doorbreng. Vandaar twee kamertjes voor Jack 🙂

Inspiratie

Ik haal bijna al mijn inspiratie van Instagram. Wat een super leuke webshops zijn er te vinden. Een paradijs om in rond te neuzen. Ik heb een liefde voor zwart-wit.
Eigenlijk altijd al gehad, maar sinds ik Jack heb en er zoveel leuks is in die stijl voor kids, kan ik mijn hart ophalen.

Favoriete shops

Hieronder een rijtje met mijn favoriete shops en neem zeker eens een kijkje:
Huusjedesign, Huisje no 56, Mevrouw Aardbei, Witlof for kids, Label27, Happy Finny, Veerdesign, Kidsboetiek, Olive and Mint.

Oman: De basis van de kamer

Ik wilde graag strakke witte meubeltjes in de kinderkamer hebben. Nu is dit in Oman niet zo heel makkelijk te vinden. Alles is met tierelantijn. Toch zijn we er in geslaagd een wit kamertje te vinden. Ik vind het fijn om als basis alles wit te houden ook de wanden, zodat je makkelijk met accessoires kan combineren. In het kamertje in NL is er een wand grijs gemaakt.
Omdat dit kamertje erg klein is hebben we alleen een bedje van Ikea gekozen, een krukje en een boekenkast van Marktplaats. Misschien dat er ooit nog eens een kleurtje op de muren komt maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.

De kamer in Nederland

Het allerleukste in Jack zn kamer vind ik toch wel de Tipitent en de speeltipi. Die heeft @littleecoone voor mij gemaakt in Oman. Een leuke eyecatcher en Jack speelt er graag in. De meubeltjes heb ik leuk gemaakt met triangle stickers. En natuurlijk een leuke vlaggenlijn want het leven is een feestje, elke dag.Jack

De boys stuff paperbag gebruik ik als wasmand.Jack
Ook de muren verander ik regelmatig met leuke muurstickers en posters.Jack

Bij printcandy heb ik Jack zijn geboorteposter gemaakt.

De leuke hoes voor om het aankleedkussen heeft @blkids voor me gemaakt even als het matras hoesje in zijn bed.JackJack

Het kamertje in NL is een stuk kleiner maar toch gezellig zo.
De sleepy-Eyes vond ik bij Huusjedesign een van mijn favoriete shops.Jack

De 2 fotolijst plankjes komen bij Ikea vandaan.jack
Ik heb een poster tik en zo kan je leuk afwisselen met andere leuke spulletjes.Jack

Erg leuk ook als kraamkado zijn de letterpopjes van Huisje no 56.
Leuk als je Deborah volgt via haar Instagramaccount! Je kunt haar hier volgen op Instagram.

 

Credits: fotografie en tekst deb_and_jack