Wieg | KinderfavoritesInmiddels mag ik mijn sinds een aantal jaar trots ‘mama’ noemen. Alweer 4 jaar geleden werd ik trotse mama van Olivia. Ergens dacht ik dat ik ruim ervaren was maar nu een aantal jaren is er toch weer het een en ander weggezakt. Al pril in deze zwangerschap gingen er vele vragen door mijn hoofd. Wat zou ik nodig hebben? Wat is wellicht overbodige luxe? Hoe wil ik de babykamer inrichten? Welke kleuren? Wellicht door onzekerheid, anderzijds door de vele veranderingen en innovaties op baby- en kindergebied. Destijds had ik een afvinklijstje met wat er absoluut noodzakelijk was voor het krijgen van een baby. Tot mijn grote verbazing heb ik hiervan een groot deel nooit gebruikt en miste ik direct binnen de kraamweek weer andere essentiele dingen. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik barstens vol adrenaline naar de Hema ging om die laatst genoemde dingen aan te schaffen.

Tweede zwangerschap

Ik had mij dan ook deze zwangerschap voorgenomen om het anders te doen. Ik ging er goed voor zitten en wilde vooral de echt essentiele dingen in huis halen en de luxe, extra’s laten zitten. Een van de dingen die ik destijds miste was een wiegje op wielen. Want hoe ideaal is het als je nog herstellende bent en dan het wiegje overal naartoe kan rijden? Met deze gedachtegang ging ik op zoek naar het ideale, rijdende wiegje. Dat hij dan ook nog eens een blikvanger zou zijn zou mij helemaal blij maken. Immers wilt het oog ook wat toch?!

LEES OOK: Vind hier het mooiste handgemaakte houten speelgoed!

In mijn zoektocht kwam ik uit bij de LOOL 3-in-1 wieg. Deze is te koop bij dé allesomvattende babyspeciaalzaak ‘Van Asten Babysuperstore’. Hij bestaat uit de LOOL 3-in-1 wieg én het standaard. Wel zo handig want zo had ik direct een complete set voor handen.

Keuze voor wieg

Maar waarom ging ik voor deze wieg? Deze unieke wieg van het innovatieve merk LOOL is de enige echte 3-in-1 wieg! De wieg is op 3 manieren te gebruiken, waardoor u deze optimaal kunt gebruiken. Voor mijn bekkenklachten leek mij dit ideaal en ook het comfort voor de baby mag er zijn.
De LOOL wieg is een prachtig modern wiegje met een uniek design en gemaakt van 100% milieuvriendelijke materialen. Het wiegje is voorzien van afneem- en wasbare bekleding. De zijkanten van de bekleding heeft luchtdoorlatende stof. Hierdoor heeft uw kindje een heerlijk geborgen gevoel, met optimale luchttoevoer. Kortom, vele voordelen!

Maar liefst drie mogelijkheden bij deze wieg

De eerste manier is om de wieg op zijn standaard te zetten op de babykamer. Dankzij het frame, heeft de wieg de perfecte hoogte en hoeft u niet te diep te bukken. Door de wielen onder het frame, kunt u de wieg eenvoudig door de kamers verplaatsen. De wielen zijn door middel van een rem vast te zetten. Het houten frame is 100% mileu-vriendelijk, en is lichtgewicht. Onder het frame is opslagplek. Dit leek mij zo praktisch. Op dit moment gaat mijn voorkeur namelijk uit om hem zowel in de babykamer als in de woonkamer te gebruiken en dan kan er alle benodigdheden in bewaren, zoals luiers, knuffels, schoon pakje, etc.

De tweede manier is een heerlijke schommelwieg. Wanneer u de wieg van het frame haalt en op de grond zet, zorgen de perfect afgerondde hoeken ervoor dat u uw kindje heerlijk in slaap kunt schommelen. Zelf weet ik niet of ik deze optie zal gaan gebruiken, maar dat zal de tijd leren. En dat de functie erbij aanwezig is, zal mij wellicht t.z.t. mega enthousiast maken.

De derde manier is om de wieg op te hangen met de geintegreerde bevestigingsriemen. Deze zitten verborgen aan de zijkanten en kunt u er eenvoudig uittrekken, waarna u de wieg kunt ophangen aan het plafond. De plafond-bevestigingshaak is los verkrijgbaar.

OOK LEUK: Ukkepuk meubels, mooi, sterk en duurzame ledikanten

Winactie

In samenwerking met Van Asten Babysuperstore mag ik zo’n te gek wiegje weggeven. Ik hoop hier een mama (to be) hier heel erg blij mee te gaan maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg Kinderfavorites en Van Asten Babysuperstore op Instagram en Facebook
  • Like het bericht
  • Laat in de comments weten wanneer je uitgerekend bent en tag een andere mama die momenteel zwanger is
  • De winactie delen via instastories vergroot je winkans

 

Wij sluiten af met een filmpje. Dus was je nog niet enthousiast genoeg over deze 3 in 1 wieg? Kijk dan zeker onderstaand filmpje:

 

1 Comment on De ideale mobiele wieg

  1. Ik doe graag mee voor mijn zwangere zusje die eind mei haar kindje verwacht. Dit zal ze zeker top vinden, en een leuke verrassing toch?!

Comments are closed.