Nieuwe maand is al even aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Oktober Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij Rainbow High, een knuffel van Buurpoes en VTech. Maar er zijn meer musthaves. En net als vorige maand delen we weer een musthave voor de babyuitzet die niet mag ontbreken.

Oktober Musthaves

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier.
Oktober Musthaves
  1. De verkiezing voor Speelgoed van het jaar is in volle gang. Er zijn diverse categorieën. Uiteraard keken wij het eerst naar die bij Liam en Olivia paste. En ook met oog op de komende feestdagen, konden we alvast inspiratie opdoen. Met deze knuffel heb je dan ook direct een heel populair vriendje in handen; Buurpoes van Woezel en Pip. Deze interactieve Buurpoes heeft geluid en geeft een unieke speelervaring! Aai bijvoorbeeld over haar hoofdje of lijfje en ze begint te praten. Hoe leuk?! Ze kan zelfs lopen en met haar staartje zwaaien. Speel, loop, lach en zing je met Buurpoes mee? Dit is de link.
  2. Olivia is al een tijdje laaiend enthousiast over de poppen van L.O.L. Heel veel fashion en lekker verkleden om vervolgens heerlijk op te kunnen gaan in haar eigen spel. Ook de vriendinnetjes krijgen er geen genoeg van als ze hier komen spelen. Sinds kort heeft de Rainbow High-modepoppen een nieuwe collectie uitgebracht met verschillende stijlen, talenten en culturen uit het vierde seizoen op Netflix. Helemaal van deze tijd! Wij lichten Coco Vanderbelt uit, maar er zijn vijf andere uitgebracht met ieder haar eigen verhaal. Dit is de link. 
  3. Ook een heerlijk boek mag in onze Oktober Musthaves niet ontbreken. Wij lezen momenteel ‘Perron Papegaaien & krekel criminelen’ van Auke Florian Hiemstra. In dit boek word je op een unieke manier door de stad meegenomen. Erg leuk! Dit is de link. 
  4. Tik en veeg over het scherm en ontdek letters, cijfers en vormen met de Dierenvriendjes Touch Tablet van VTech. Extra leuk, we mogen er een weggeven via onze Instagrampagina @judith.denouden! Dit is de link. 
  5. We sluiten de tips af met een ware must voor iedere ouder in spé; de Owlet Cam 2. Toen ik zwanger was, ging ik op zoek naar echte musthaves. En dan niet door de verkoper die het liefst zoveel mogelijk wilde verkopen. Maar echt praktische dingen. Een die ik dan ook echt onmisbaar vind, is een goede babyphone. Recent heeft Owlet een vernieuwde versie uitgebracht en dan heb je direct eye-catcher in handen. Dit is het monitormerk  dat inmiddels al meer dan een miljoen ouders is ondekt en een behoorlijk en naam heeft gevestigd in babyland.  Deze nieuwste generatie HD-videomonitor is voorzien van nieuwe functies, zoals kunstmatige en zelflerende intelligentie, daarnaast is er nu ook een bewegingsmelder en analyse van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid. Hoewel alle Owlet-producten afzonderlijk verkrijgbaar en werkzaam zijn, geven de bekroonde Smart Sock, Cam 2 en Care-app gezamenlijk als nieuwe Owlet Monitor Duo het meest complete beeld van de baby’s welzijn. Ideaal voor alle ouders! Dit is een perfect kraamcadeau, cadeau voor een babyshower en voor als je zelf het aller beste van het beste in huis wilt halen. Dit is de link. 

 

OOK LEUK: De September Musthaves!