‘’Go Your Own Way’’ is het slogan van Ammehoela én de beste manier om de kinderkleding te omschrijven. Dit leuke Nederlandse merk staat bekend om haar unieke en duurzame musthaves. Net even wat anders dan andere kindermodemerken en super comfortabel. Wedden dat niet alleen jij enthousiast wordt maar dat ook de kids fan zullen worden? Wel zo belangrijk, want je kunt niet jong genoeg beginnen met het ontwikkelen van je eigen stijl. Wij vertellen je graag meer over dit duurzame kinderkledingmerk van eigen bodem en over de nieuwste lente- en zomercollectie!Ammehoela in de spotlights bij Kinderfavorites

Ammehoela

Ammehoela is opgericht door twee moeders met jarenlange ervaring in de modebranche. De moeders laten zich tijdens het ontwerpen graag inspireren door gebeurtenissen uit het dagelijkse leven. Alle kleding is hierdoor uniek, eigentijds, super comfy en geschikt om te dragen tijdens zowel een verre vakantie als een dagje in het park. Ammehoela beschikt bovendien over een GOTS-certificaat. Dit houdt in dat alle kleding voor minimaal 70% uit biologische vezels bestaat. Ook tijdens de rest van het productieproces, houdt dit merk zich aan strenge standaarden om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Ammehoela draagt namelijk graag actief mee aan een mooiere wereld voor onze kinderen én toekomstige kleinkinderen. Zijn de items van Ammehoela te klein geworden voor jouw zoon of dochter? Geef ze dan gerust door aan broertjes, zusjes of een goed doel.

Bekijk de collectie HIER!

Collectie Ammehoela

De kleding van Ammehoela is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar. De collecties staan bekend om zijn comfortabele pasvorm, zachte stoffen, uitstekende kwaliteit, biologische katoen en hand geïllustreerde prints. Je kunt de collectie makkelijk mixen en matchen, zowel met elkaar als met andere basics uit de kledingkast van je kind. “Go Your Own Way” houdt namelijk ook in dat jij altijd de vrijheid hebt om zelf de leukste setjes samen te stellen. Dankzij de hippe urban stijl van Ammehoela creëer je altijd een stijl die perfect bij je kindje én de gelegenheid past. Ga bijvoorbeeld voor casual of pak flink uit als jullie een party op de planning hebben staan!

De nieuwe collectie van Ammehoela bestaat onder andere deze favorieten van ons:

Ammehoela in de spotlights bij Kinderfavorites Ammehoela in de spotlights bij Kinderfavorites Ammehoela in de spotlights bij Kinderfavorites Ammehoela in de spotlights bij Kinderfavorites Ammehoela in de spotlights bij Kinderfavorites

De collectie is verkrijgbaar bij een van onze favo shops “Toddlers and Tees. Deze bestaat 1 jaar en heeft nu een hele toffe actie i.v.m de verjaardag. Zeker de moeite waard om de website te bezoeken!

 

Bekijk de collectie HIER!

 

Wat is jouw favoriete item van Ammehoela?