Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Juni Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuke dingen gespot en delen die graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, PlayDo en Lidor. Maar er zijn meer musthaves. Ook een nieuw sierkussen voor de kinderkamer mag niet in dit rijtje ontbreken. Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt. Veel shopplezier. 

Juni Musthaves Juni Musthaves home

Alle items kunnen via de onderstaande links worden geshopt en zijn wat ons betreft een must voor de komende vakantieperiode. Veel shopplezier.

Juni Musthaves #1 Kussen CSAO Sierkussen CSAO

Meer info vind je HIER!

De kussens van CSAO zijn een mooie aanvulling op het interieur en geven nét dat beetje extra sfeer in de kinderkamer, woonkamer of buiten in de tuin. Ze hebben prachtige kleuren en zijn voorzien van een handgeborduurde tekst en print, gemaakt door vrouwen uit Senegal die doormiddel van het creëren van de prachtige kussens bijdragen aan hun emancipatie. Kortom, naast een Eye-catcher ook nog eens een prachtig verhaal!

Juni Musthaves #2 VTech Sorteer & Leer Recycletruck VTech Leer & Recycle truck | Juni Musthaves

Meer info vind je HIER!

Met deze recyletruck, die voor 90% uit gerecycled plasic bestaat, sorteer je met gemak het afval in de juiste bak! Draai de sleutel om de motor te starten en gebruik de laadbak om de vormpjes in te laden.

Juni Musthaves #3 Safari beddengoed van Snurk Amsterdam Dekbed met blaadjes en giraf | Juni Musthaves

Meer info vind je HIER!

Jouw kindje gaat vast heel lekker slapen onder dit dekbedovertrek van Snurk Amsterdam. Wij hebben hem voor Liam aangeschaft in zijn kamerthema ‘safari’ en nog altijd heel blij mee. Hij is gemaakt van biologisch katoen en heeft een extra lange instopstrook. Ideaal want aangezien Liam nogal een draaikont is in zijn slaap, blijft hij toch lekker warm doordat ik zijn dekbedovertrek goed in kan stoppen!

#4 Originele badthermometer van Konges Sjold Badthermometer Konges Sjold | Kinderfavorites

Meer info vind je HIER!

Deze leuke bunny badthermometer van Konges Sjold helpt je om de juiste temperatuur van het badje van je baby te controleren. Hij geeft nauwkeurige digitale metingen in zowel °F als °C, is gemaakt van siliconen en een ander leuk detail is dat hij drijft op water.

#5 Lamp voor de kinderkamer Little Lights Kinderlamp

Meer info vind je HIER!

Deze prachtige lamp is een ware eye-catcher voor de kinderkamer! Hij is van het Poolse merk “Little Lights’ wat wij op de

#6 Play-Doh Care N Carry Play Doh

Meer info vind je HIER!

Tijd om de puppy te onderzoeken! Deze dierenartsset waarmee kinderen vanaf 3 jaar hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en dierenarts kunnen spelen, zal zeker de harten veroveren van zorgzame dierenliefhebbers.

#7 Kinderboek “Hoor je mij” Hoor je mij | Kinderboek

Meer info vind je HIER!

Mooi verhaal over doof zijn, verteld vanuit twee perspectieven. Voor lezers vanaf 10 jaar en geschreven door Caja Cazemier. Via Facebook delen we snel een toffe winactie. Stay tuned!