It’s the season to sparkle! December is de maand van feestjes en dan mogen glitters natuurlijk niet ontbreken. Om de outfit van jouw kindje af te maken, zet ik leuke sparkling accessoires op een rij. Welke kies jij? 

Sparkling accessoires

Voor mij horen glitters echt bij de feestdagen. Waar je kan kiezen voor een glitterjurk, -rok of -maillot, kun je ook gaan voor een tof accessoire. Zoals jullie wellicht al weten, ben ik actief op Instagram en daar kom je een heleboel leuke shops tegen, veelal gerund door mama’s. Hoe tof is het om bij deze mama’s jouw accessoires te kopen? Handmade, met veel persoonlijke aandacht en geen massaproductie. En je support op deze manier de kleine shops!

accessoires

accessoires

Deze mooie strikjes komen op een speld en kun je dus op elke outfit vastzetten. En zo’n gouden strik is natuurlijk ook geweldig voor de boys! Naast deze strikjes shop je bij Suussies ook hele leuke kroontjes. Mijn favoriet is deze velvet variant, dé trend van nu!

Met een kleine, wisselende collectie slaat deze mama de spijker op zijn kop. Naast deze toffe haarbandjes staat er uiteraard nog meer in de shop. Klik hier om een kijkje te nemen!

accessoires

There’s no such thing as sparkling too much

accessoires

 

Veel te veel leuks op deze site! Haarbandjes, speldjes, strikjes. Ik zocht uiteraard een aantal leuke accessoires uit voor de feestdagen! Het rode velvet haarbandje is natuurlijk top voor de kerstdagen en de champagnekleur doet het goed zowel met kerst als oud en nieuw. Naast de haarbandjes vind je ook veel haarspeldjes op de site, maar deze met glitters passen natuurlijk helemaal in het sparkling season!

accessoires

Tot slot wil ik nog deze geweldige shop met toffe pom pom haarbandjes met jullie delen. Groen, een vleugje goud of zwart lace … Ze passen helemaal bij de feestdagen. Shop ze hier bij Little Millie kids.

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Happy Holidays! Liefs, Joene

 

Fotocredits; alle foto’s komen van de eigen site.