Heb jij je volledige zomergarderobe al compleet? Bij ons ontbraken er nog een paar mooie stappers voor zowel Liam als Olivia en wij speurden heel wat uren het internet hiervoor af. Vandaag delen wij onze vondsten maar al te graag op het blog. Kortom, een flinke dosis schoeneninspiratie van Omoda, waarvan wij hopen dat je net zo’n grote glimlach op je gezicht krijgt als dat wij kregen bij het zien van deze pareltjes voor de kindervoetjes. Lees snel verder voor de laatste trends en onze favorieten!

Schoeneninspiratie Omoda

Kinderschoenen shoppen, wij worden er blij van bij Kinderfavorites! Wij vinden het dan ook heerlijk om rond te struinen in de grotere webshops, waar we heel veel van onze favoriete merken bij elkaar onder één dak terug zien komen. Zo is Liam dol op sneakers. Hier slagen wij altijd voor bij Puma. Lekkere zwarte basics zijn makkelijk te mixen en te matchen met al zijn outfits. Maar ook andere merken zoals Shoesme, Tommy Hilfiger en Develab. En wanneer je de website bezoekt, kijk dan zeker ook even bij de sneakers van Nubikk. Dit zijn sneakers waar ik zelf heel graag op loop en deze hebben ook een aantal hele toffe voor boys en girls.

Omoda slippers voor kinderen

Nu het warme dagen er snel aan zullen komen, en we na afgelopen week al een voorproefje hebben gehad, is het tijd om ook te oriënteren op slippers. Zo spotte ik een hele toffe collectie van “Let’s Go Bananas”. Dit kinderschoenen merk is onderdeel van het populaire en gerenomeerde kinderschoenen merk Shoesme. Je ziet hier een enorme kleurencombinatie. Maar ook prints en dieren komen op dezelfde slipper terug. Zo hebben we voor Liam onderstaande slippers aangeschaft met slang en zwart/witte blokken.Go Bananas - Shoesme - Omoda

Naast heel veel mogelijkheden voor kinderen, heeft Omoda ook een walhalla aan schoenen en slippers. En sinds afgelopen jaar ook heel veel mogelijkheden om je garderobe uit te breiden met heel veel accessoires. Denk hierbij aan tassen, riemen en sieraden. En vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de kledingcollecties. Heel veel toffe merken onder één dak. Kortom, heel veel shoppplezier!