Januari Musthaves | Kinderfavorites

Alweer een nieuwe maand en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Januari Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuks gespot en delen dit graag met je. Zo zijn we goed geslaagd bij VTech, KipKep en Maan Amsterdam. Maar ook Stokke heeft ons heel enthousiast gemaakt met een te gekke uitvinding die iedere ouder moet leren kennen. Lees daarom snel verder. Veel shopplezier!

 1. We trappen af met het Stokke® Flexi Bath. Dit is een opvouwbaar babybadje en is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 4 jaar. Door het ruimtebesparende design is het badje gemakkelijk in gebruik: thuis en onderweg. Je kunt dus overal genieten van het badritueel. Bij ons thuis hebben we er vandaag de dag nog altijd plezier van. Zelfs nu Olivia al 4 jaar is. Ook wanneer je beperkte ruimte thuis hebt, op visite gaat en zelfs voor mee op vakantie is hij ideaal. Kortom, dit badje wordt al snel een succes.
  Je koopt het badje hier.
 2. Nieuwe aanvulling op dit badje is de nieuwe warmtegevoelige badstop van Stokke. Zoals jullie van ons weten zijn wij dol op Stokke en volgen wij hun producten op de voet. Zo hebben zij recent een vernieuwde, verbeterde badstop uitgebracht. Deze badstop geeft de warmte aan met een kleurverandering, zodat je in één oogopslag ziet of het water te heet is. Uiteraard moet je je gezond verstand gebruiken en altijd met je hand controleren. Het is wat ons betreft wel een heerlijk praktische hulp.
  Je koopt de badstop hier.
 3. Afgelopen week deelden wij al de zwangerschapsboeken van Maan Amsterdam. Maar er is meer. Zij hebben namelijk ook geweldige invulboeken voor het eerste jaar. Ook dit boek is een ideaal cadeau voor de babyshower, kraamcadeau of verjaardagscadeau. Of om jezelf lekker te verwennen om die mooie herinnering voor later aan te leggen. Wij zijn fan!
  Je koopt het boek hier. 
 4. En wie denkt dat een piratenschip alleen voor jongens voor veel speelplezier zorgt, heeft het mis. Bij ons thuis is het piratenschip van VTech echt een doorslaand succes. Urenlang genieten wij hier met elkaar van dit prachtig speelexemplaar. De drie verschillende speelstanden laten jouw kindje kennismaken met cijfers, kleuren, muziek en nog veel meer! Ook is het mogelijk door uitdagende rollenspellen ervoor te zorgen dat Kapitein Kay, Matroos Milan en Aapje veilig bij het schateiland aankomen.
  Je koopt het schip hier.
 5. Voor wie dol is op eenhoorns is deze dierenkop van Wild en Soft een musthave voor in de kinderkamer! Extra leuk; door het natuurgetrouwe ontwerp lijkt hij net echt.
  Je koopt de eenhoorn hier.
 6. Het Woller warmtekussen van KipKep is ook een aanrader. Hij ligt al vast klaar voor als de baby er is. En zo nu en dan gebruiken wij hem al stiekem als wij last hebben van onze onderrug of buik. Hij wordt ook wel de warmtebron voor jong en oud genoemd. Leg een warme KipKep Woller op het buikje van de baby en het zal de darmkrampjes verlichten. Daarnaast werkt de warmte ontspannend. Ook voor grotere kindjes met buikpijn is het ideaal. Kortom voor alle leeftijden komt hij van pas en is verkrijgbaar in diverse kleuren.
  Je koopt het warmtekussen hier.
 7. En we sluiten de ‘Januari Musthaves’ een heerlijk prentenboek. Dit is een grappig prentenboek over Aap, Schildpad en Miereneter die elkaar uitdagen Krokodil een kusje te geven.
  Je koopt het boek hier.