Wanneer je op stap gaat met een baby en/of kids kan dit een behoorlijke onderneming zijn. Wij delen bij Kinderfavorites graag tips.Een momentje om eropuit te trekken, dat is altijd iets om ontzettend naar uit te kijken. Of het nou gaat om een verre reis, een vakantie in ons eigen kikkerlandje of een dagje op stap, het is allemaal geweldig. Met kinderen kan het echter een behoorlijke onderneming zijn. Want waar je vroeger wellicht met een mooie backpack of goed gevulde koffer met pumps en mooie jurkjes op vakantie ging, draait het nu om ‘wat pakken we in voor de kids?’ Vandaag helpen we je daar bij Kinderfavorites graag een handje bij.

Tips voor op stap

  1. We trappen deze tips af met de ‘Jetkids koffer’ van Stokke. Hij is een must wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. Je kunt hier niet alleen allerlei prullaria in doen als handbagage, maar je kunt je kids er ook op zetten en voorttrekken naar de gate. Tot slot kan je hem ook nog eens uitklappen en er een heerlijk bedje voor maken tijdens de vlucht. Kortom: hij is multi-functioneel! Je koopt hem via onderstaande button.
  2. Ook een grote weekendtas is ideaal. Neem nou deze ‘Mommy Bag’ van Childhome. Het is niet alleen een stijlvolle tas om te zien, maar er past ook nog eens zoveel in. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder deze zwarte met gouden letters. Je koopt hem via onderstaande button.
  3. Een andere must zijn zwembandjes. Die zijn al verkrijgbaar vanaf de babyleeftijd. Voor de iets oudere kids zijn wij fan van de ‘Puddle Jumpers’. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke, felle kleuren met dieren. De zwembandjes zijn speciaal ontworpen om kinderen vrij te kunnen laten spelen. Het pijnlijk aandoen van de zwembandjes om de armen is zo voorgoed verleden tijd. Ze worden aanbevolen voor kinderen van ongeveer 2 jaar. Daarnaast zijn ze verstelbaar, echt ideaal! Je koopt ze via onderstaande button.
  4. Speelgoed is wat ons betreft onmisbaar wanneer we op uitstap gaan. Ook hiervan vind je volop leuks in de (web)shops. Voor ons springt het speelgoed van Lilliputiens er altijd bovenuit. Een van onze favorieten van dit seizoen is het badmemory. Hierbij koop je zes waterlelies die je moet omdraaien om de setjes bij elkaar te krijgen. Dit is niet alleen leuk voor in het zwembad, maar ook voor in bad bijvoorbeeld. En wij hebben ze zelfs ook gewoon in het gras gelegd en ermee gespeeld op de camping. Je koopt ze via onderstaande button.
  5. Persoonlijk vinden wij een toilettas ook superhandig. Deze koop je bijvoorbeeld bij Poetree. Zo heb je alles een beetje geordend in de tas. Want niets is irritanter dan te moeten zoeken in de berg van spullen. Ook deze koop je via onderstaande link.

 

Verkooplinks

 

1. Koop de JetKids BedBox HIER!

2. Koop de Mommy Bag HIER!

3. Koop de Puddle Jumpers HIER!

4. Koop de Badmemory HIER!

5. Koop de toilettas HIER!