Een drinkfles is een must voor alle kinderen. Of je nou op stap gaat, op vakantie of naar school. Hij komt altijd van pas. Wij delen leuke drinkflessen.Back to school! De vakantie zit er voor de eerste schoolgangers alweer op. Een goede reden dus om jullie de komende tijd op de blog te voorzien van dé absolute musthaves voor dit seizoen. Denk hierbij aan toffe rugzakken, broodtrommels, schooltassen, naamlabels … Vandaag trappen we af met deze toffe drinkflessen met glitters van Petit Monkey. Ze zijn dubbelwandig en verkrijgbaar in diverse kleuren. En extra leuk: als je de fles schudt, dan bewegen de glitters. Daarnaast lekt hij niet en heeft hij een handige drinktuit. Kortom vele voordelen voor zowel de kids als de ouders.

Verkoopadres van de drinkflessen

Kijk voor meer informatie zoals prijzen en kleuren bij onderstaande link:

 

Koop de drinkflessen HIER!

 

Wat vind jij van deze glitters? Of zou jij liever voor een andere variant gaan? Leuk als je dit met ons deelt onder dit bericht of op onze social media kanalen.

Wij gaan nog even door met het afstruinen van het internet om veel leuke nieuwe inspiratie op te doen voor jullie en dit vervolgens te delen bij Kinderfavorites. Denk hierbij aan leuke kinderkamers, accessoires, schoenen en natuurlijk de laatste mode op kindergebied. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en hopelijk jij ook. Blijf ons daarom lekker volgen dan spot jij de allerlaatste trends. Fijne dag allemaal lieve volgers!