Terug van weggeweest, de rubriek de maandelijkse musthaves. Iedere maand zetten we nieuwste, coolste en leukste kids stuff voor jongens en meisjes op een rij. Ook voor januari hebben we volop leuks voor je gespot en delen we dan ook heel graag met jullie in de “Januari Musthaves 2021”. Nu de lockdown en vakantie nog in volle gang is, hebben we vooral veel mooi speelgoed, spellen en boekjes geselecteerd. Lees daarom snel verder.

Januari Musthaves 2021

Natuurlijk is er in dit artikel vooral heel veel speelgoed te vinden en richten we ons op duurzaamheid. Ook onze favorieten van Trixie lichten we uit en de nieuwste rage van BabyBorn. Dus alle lieve poppenmama’s en misschien papamama’s opgelet.

Januari Musthaves 2021 #1 Knutselmat Crimmson red By Lille Vilde

Januari Musthaves #1 Siliconen knutselmat

(Klik hier voor meer informatie)

Nu we ons meer gaan richten op duurzaamheid zal je dit ook volop terug zien in de “Januari Musthaves”. Deze siliconen knutselmat is verkrijgbaar in diverse kleuren en is de perfecte oplossing voor vele uren creatief spel aan tafel. Het heeft een goed formaat en kan kleurboeken, klei, lijm, verf en alles wat het hartje van een peuter verlangt, aan. Ook voor oudere kinderen is het een oplossing, bijvoorbeeld als schrijfmat. De mat blijft goed liggen door de natuurlijke wrijving van de silicone. De mat is versierd met de schattige bosdieren die we kennen van verschillende producten van By Lille Vilde.
En tot slot handig voor de ouders; het oppervlak reinigen is geen probleem. Stiften, verf, glitters of wat dan ook, het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een natte doek. De mat kan zelfs een reis in de oven als bakmat aan!

Januari Musthaves #2 Dieren kijk en voelboekje

Januari musthves | de leukste kids stuff voor jongens en meisjes

(Klik hier voor meer informatie)

Kijk en voelboekjes zijn op dit moment een grote hit bij Liam. Hij raakt er niet mee uitgespeeld. Deze met dieren staat dan ook hoog op ons ‘wenslijstje’. Je koopt hem bij een van onze favo shops Onderstebovenpuck. Hij bestaat uit maar liefst 8 uittrek lipjes, 7 voel en aaibare texturen. En tot slot een indrukwekkende laatste uitklappagina die voor interactieve verrassingen zorgen. Onweerstaanbare dieren laten tegenstellingen, handelingen en nog veel meer zien!

Januari Musthaves #3 Baby born Soft Touch Broertje

een complete jongenspop van babyborn

 

(Klik hier voor meer informatie)

Wij hadden ons altijd verwonderd dat er zo weinig diversiteit is voor de poppenmoeders. En daarom des te leuker dat BABY born nu een ‘broertje’ heeft gelanceerd. Deze pop die maar liefst 43 cm groot is, was direct opgenomen in onze poppenfamilie. Hij heeft 6 levensechte functies en wordt geleverd met diverse kleedjes, een kam en een flesje. Oja, we mogen het vriendschapsarmbandje niet vergeten. Zo leuk!

Januari Musthaves #4 Activiteitenkubus Little Goose

activiteitenkubus van hout voor jongen kinderen

(Klik hier voor meer informatie)

Deze activiteitenkubus zorgt voor volop uitdagingen voor je kindje. Iedere kant is geïllustreerd met Little Goose en zijn vriendjes en biedt een leerzame activiteit zoals een vormenstoof, draaiende tandwielen, puzzels en boven op een leuke kralenspiraal. Bij elke activiteit ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en worden ze aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken.

Januari Musthaves #5 Allen Backpack met dino’s

kinderrugzakje met Dino's

(Klik op de foto voor meer informatie)

Super coole rugtas voor kids. De schouderbanden zijn verstelbaar dus de tas groeit met je mee. Voor op de borst zit een gesp om de tas dicht te maken, voor hoger draagcomfort. Door de toffe kleuren mix is de tas voor zowel jongens als meisjes geschikt. De tas heeft een speelse dino print met dino’s in alle kleurtjes van de regenboog! Het stof waarmee de hengels zijn afgezet is donkerblauw.

Januari Musthaves #6 Herbruikbare rietjes

duurzame, herbruikbare rietjes in aardetinten

(Klik hier voor meer informatie)

Herbruikbare rietjes van Liewood! Handig en natuurlijk ontzettend milieuvriendelijk!

Januari Musthaves #7 Bamboe bordje met vos

bordje met vos erop voor kinderen

(Klik hier voor meer informatie)

Naar goede gewoonte is het ontwerp van deze nieuwe reeks tot stand gekomen op basis van twee pijlers: het stimuleren van verbeelding met een scherp oog voor functionaliteit. Dit uit zich in het gebruiksgemak van de reeks. Dit leuke bord uit bamboe heeft een hoge rand zodat kleine vingertjes makkelijker eten kunnen opscheppen. Wij zijn heel enthousiast over deze vos maar de bordjes zijn ook verkrijgbaar met onder andere een leeuw, beer, flamingo, olifant. Zeker de moeite waard om die ook te bekijken. Beloofd!