Afgelopen dinsdag mocht ik 35 kaarsjes uitblazen. Het klinkt enerzijds als een behoorlijke leeftijd, maar zo voelt dat anderzijds helemaal niet. Omdat ik dit jaar mijn verjaardag niet kon en wilde vieren, heb ik toch besloten om er thuis echt een feestje van te maken. Lees mee hoe ik dit heb aangepakt. 

>> LEES OOK: Budget Friday Girls

Versiering van Meri Meri

Wellicht klinkt dit merk je al bekend in de oren? We hebben Meri Meri namelijk al vaker op de blog naar voren laten komen. Maar zelf wist ik nog niet dat ze ook echt de mooiste ballonnen en slingers verkochten. Reden genoeg om dit te gaan testen.Wij versierden ons huis met de decoratie van Meri Meri. Hier koop je de mooiste slingers, ballonnen en andere versiering voor een feestje.

Ik kan wel zeggen dat ik nog nooit zulke mooie slingers en ballonnen heb gezien en laat staan heb op laten hangen voor mijn eigen verjaardag. Uiteraard deed ik dit niet zelf en heeft Olivia dit samen met Regan gedaan. En wat was het een feest om de volgende ochtend de woonkamer in te komen!

Slingers en ballonnen

De ballonnen worden geleverd in een compleet pakket met confetti voor in de ballonnen, touwtjes en stickers om de touwtjes te versieren (sterren). Het enige wat miste was een heliumspuit. Dit zou ik zeker wel aanschaffen mocht je dit pakket ook willen gebruiken. Regan heeft ze opgehangen, maar ik denk dat het effect nog mooier was geweest als ze waren opgeblazen met helium.

Ook de vlaggenlijn was prachtig. Het is een luxe gouden, gebreide vlaggenlijn. Zelf vind ik hem zo mooi dat hij voor mij ook prima volstaat als versiering van de woonkamer, kinderkamer of de ouderslaapkamer ter decoratie.

Versiering voor verjaardagDe vlaggenlijn koop je hier voor €24,95.

Goed nieuws! De ballonnen zijn momenteel in de sale. Je koopt ze hier voor €14,50. Ze worden geleverd per 8 stuks.

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met StudioZomooi.

 

1 Comment on Versiering voor een verjaardag

  1. Echt prachtige ballonnen. De confetti en het touwtje met sterren zijn zo cute! Thanks voor de tip! X

Comments are closed.