Hoera! Vandaag bestaat het leuke label House of Jamie 5 jaar. Ongelooflijk knap wat dit label binnen korte tijd neer heeft gezet. Vol trots vieren zij dan ook hun 5-jarig bestaan. En niet alleen met limonade en taart, maar ook met een speciale Party Collectie. Wij smelten ervan weg. Lees daarom snel verder waarom wij zo fan zijn van deze items.

House of Jamie

Wellicht ken je House of Jamie van de mooie dekens of boxkleden? Zelf ken ik het merk hier ook van. Het label is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Barbara Gouka, en is het resultaat van ‘mommy’s desire’ mag er zijn met een tijdloze en exclusieve accessoire collectie. In eerste instantie ontwikkeld voor haar eigen kids Jamie en Teddie, nu ook uitgebreid met een kledinglijn voor boys & girls van 0-8 jaar. Het label blijft elk seizoen vernieuwen met nieuwe designs en kleur. House of Jamie is binnen deze korte tijd behoorlijk gegroeid en heeft op dit moment over de 90 verkooppunten in meer dan 17 landen. Je vindt het label terug in o.a. in Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, Italië, Australië, Hong Kong, Japan en Bahrein.

Het Amsterdamse label staat voor soft, clean en minimalistic baby essentials & apparel. Het merk maakt tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen, onderweg en kleding voor boys + girls van 0-8 jaar. Kortom het allerbeste voor jouw kiddowz. En dat is iets wat we nou eenmaal allemaal hoog in het vaandel hebben.

Party collection

Deze tulle dress koop je hier voor €59,00. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart. 

Deze sweater is verkrijgbaar in het grijs, poederroze en zwart. Je koopt hem hier voor €46,00. 

De blazer is verkrijgbaar in het grijs en zwart. Je koopt hem hier voor €46,00.

Benieuwd naar de overige collectie? Deze vind je hier. Let wel op, hij maakt je hebberig!

 

Wij feliciteren het team van House of Jamie en wensen hun een hele fijne verjaardag!