Zoals jullie weten is onze blogger Joene shopping advisor voor MILK Copenhagen, een Deens kledingmerk voor kids en dames. Het verkoopseizoen is al in volle gang en sommige items zijn dan ook al uitverkocht, dus vroege shoppers: SMART THINKING! Maar genoeg toffe items die nog wél beschikbaar zijn en die kun je van 19 t/m. 21 april met 20% korting shoppen!

Shoppen bij MILK Copenhagen met 20% korting

Het concept van MILK Copenhagen is homeshopping! Dat betekent dat wij als shopping advisors bij jou (de gastvrouw) thuis komen met de gehele collectie. Jij hebt een leuke club meiden uitgenodigd en jullie kunnen onder het genot van een glas wijn of kop koffie lekker shoppen in huiselijke sfeer. De gastvrouw ontvangt uiteraard een klein extraatje. Wij bestellen de items voor jou en deze worden met ongeveer 7 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

>> LEES OOK: Q&A THE HARBOUR KIDS

shoppen

Shoppen met korting van 19 t.e.m. 21 april

Iedereen houdt wel van shoppen met een leuke korting! Het mooie weer is gearriveerd en die kledingkast moet gevuld worden! Van 19 t.e.m. 21 april krijg jij 20% korting op alles, mits de items op voorraad zijn, uiteraard. Wat moet je daarvoor doen?

  • Check het lookbook voor jouw favoriete items hier!
  • Stuur Joene een email via jvj@milkcopenhagen.com of een priveberichtje via Instagram of Facebook om jouw bestelling door te geven.
  • Of stuur zo snel mogelijk een berichtje mocht je nog last minute een shopping party kunnen organiseren op 19, 20 of 21 april.

shoppen

shoppen

shoppen

MILK Copenhagen

 

Extra actie

En YES! Deze toffe 20% kortingsactie is ook te combineren met de al lopende actie! Bij besteding van 80 euro of meer krijg je namelijk een silk make-uptasje of sjaaltje gratis (zolang de voorraad strekt)!

MILK Copenhagen

Deel deze blogpost vooral met jouw vriendinnen, buren en collega’s en neem contact op met Joene!

Happy Summer!

 

Liefs, Joene