Hoera, Nijntje is vandaag jarig! Alweer 62 jaar kan generatie op generatie genieten van dit leuke figuur. Om een ode te brengen aan Nijntje selecteerde ik vandaag een aantal leuke items voor je. Van boekjes tot aan muziekdozen en van beloningskaarten tot aan een geboortelepel.       

De geboorte van Nijntje

Sinds de jaren 50 verschijnen er boekjes van Nijntje. Dick Bruna zette de verhaaltjes die hij zijn 1jarige zoon vertelde op papier. Anderen beweren dat de naam Nijntje gelinkt wordt aan een knuffel van zijn zoon. Wat de werkelijke reden is, kan Dick Bruna helaas niet meer navertellen want hij is vorig jaar overleden. Maar wat het echte verhaal ook mag zijn, vandaag is alweer de 62e verjaardag van dit populaire figuur. Het imperium is behoorlijk gegroeid in de loop der jaren en inmiddels kent Nijntje vele boekjes, Youtube filmpjes, eigen shops en een eigen museum. In de winkel van Nijntje vind je een hele brede collectie. Denk hierbij aan servies, boekjes, schrijfwaren, knuffels, muziekdozen en nog veel meer.

Shop Nijntje

Dit is een greep uit de collectie:
Nijntje
Er zijn zelfs woordenboeken uitbracht. Dit is het eerste exemplaar. Je koopt dit woordenboek hier voor €6,95.

Nijntje muziekdoos Deze muziekdoos zal jouw kleintje gegarandeerd heel erg blij maken. Je koopt hem hier voor €17,99.

NijntjeBeloningskaarten zijn helemaal van deze tijd. Je kunt hiermee jouw kindje nog meer stimuleren om zijn of haar best te doen. En laat Nijntje nou net op die trend inspelen. Je koopt deze set hier voor €9,99.

NijntjeZilveren bestek is ook altijd een succes als bijvoorbeeld kraamkado, al tradities lang. De meeste kinderen beginnen met fruit of groentehapje en dan komt dit lepeltje zeker van pas. Het is immers een feestje waard om zo’n nieuwe fase mooi in te luiden. Je koopt hem hier voor €12,99.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Op deze site vind je nog veel meer leuks!