Een mooi vloerkleed pimpt de woonkamer vaak enorm op. Maar ook voor de kinderkamer is het een ware musthave. Toch kan een mooi kleed soms een enorme zoektocht zijn. Wij vonden prachtige vloerkleden bij Tom & Lilly en laat ik nou extra goed nieuws hebben, wij mogen er één naar keuze weggeven. 

Hippe Vloerkleden

Super zachte, katoenen vloerkleden, kleden van gerecycled acryl of zware kleden van wol: bij Tom & Lilly vind je dit allemaal in de zoektocht naar het perfecte vloerkleed. Of je nou op zoek  bent naar een mooi kleed om de babykamer net even wat warmer te maken of de babykamer om wilt toveren tot een peuterkamer. Je kunt er vele kanten mee op.

Collectie

De collectie van Tom & Lilly telt meer dan 100 kleden. Er zijn tal van vormen en kleurcombinaties mogelijk van diverse merken, waaronder Lorena Canals. Deze kleden zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook wasbaar in de wasmachine. Iets wat ik zelf wel enorm praktisch vind.VloerkledenDeze vond ik zelf zo gaaf. Je koopt hem hier voor €139,00. Hij is handgeknoopt en verkrijgbaar in deze 3 kleuren. VloerkledenDe wolk heeft een afmeting van 110 x 170 cm. Ook leuk, je kunt hier een bijpassende kussen bij kopen. Je koopt het kleed hier voor €139,00.VloerkledenDit populaire kleed is verkrijgbaar in 7 verschillende kleurcombinaties. Je koopt de grijze variant hier voor €139,00.De biscuit is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Dit kleed kost €139,00 en koop je hier.

Winactie

Zoals ik al in de inleiding verklapte mogen wij een vloerkleed naar keuze van Lorena Canals, t.w.v. 139,00, weggeven. Doe je ook mee?

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Tom & Lilly
  • Like het bericht
  • Laat ons weten welk vloerkleed jouw voorkeur naar uit gaat (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

De winnaar heeft reeds bericht gehad.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tom & Lilly

 

 

2 Comments on Hippe vloerkleden van Tom & Lilly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *