Yeah! Vandaag is het weer tijd voor een van mijn favoriete rubrieken, namelijk ‘Een kijkje in de kamer van …’. Sabrina deelt hoe zij de kamer van haar zoontje Dean heeft samengesteld, waar haar favo items vandaan komen en welke tips zij heeft voor andere ouders. Lees en kijk mee en word geïnspireerd. Hoe cool is bijvoorbeeld het gepersonaliseerde poppenhuis?

Even voorstellen: Sabrina, mama van Dean

Mijn naam is Sabrina. Ik ben 30 jaar en mama van Dean (3 jaar). In december verwacht ik samen met Nick ons tweede mannetje. We wonen met ons drietjes in Beverwijk. Al 11 jaar werk ik met plezier als receptioniste voor een autoschadebedrijf in Haarlem.Dean

Inspiratie

Sinds anderhalf jaar zit ik veelvuldig op Instagram. Daar heb ik niet alleen heel veel lieve mama’s en kindjes leren kennen, maar ook heel veel inspiratie opgedaan voor de kinderkamer van Dean en de babykamer. Zoals je kan zien, ben ik niet zo van het schattige en het kleurrijke. Ook qua kleding slaag ik nu dankzij Instagram veel beter dan vroeger. Ik heb zelfs een ”lichte” koopverslaving ontwikkeld. Maar dat is weer voer voor een heel ander artikel ?.Dean

Ieder z’n ding, maar ik hou van stoer! Via Instagram heb ik eindelijk shops gevonden met mijn smaak: monochrome! En nu we met de babykamer bezig zijn, verkopen zelfs alle winkels in de buurt zwart-witte spullen en kleding voor onze jongens.

Favoriete items & shops

DeanDe eyecatchers in Deans kamer vind ik toch wel de Tipi (Loods5) en de lamp van Nijntje (De gele flamingo).

Het welbekende bureau met speelgoedlade komt van Ikea. De gave muurstickers met dieren zijn van Stickandstay. De splash stickers op Deans speelgoedlade komen van _lovethekids_ en het stoeltje komt bij Ohmygoody vandaan.Dean

De ledlight in de vorm van zwarte Nijntjesoren (atelierpierre.be) stond al lang op mijn verlanglijstje en nu hangt hij eindelijk. Oh, wat is hij toch gaaf!

Ook heeft Dean een ”Dollhouse”, maar dan wel een echte monochrome jongensversie. Dit is het bewijs dat een poppenhuis echt niet alleen voor meiden is, want hij speelt er graag mee.  Voor de inrichting moet je bij @project.dollhouse zijn en voor de stickers bij @studiolittlesissy.

Mijn favo webshops zijn: Mevrouwaardbei/de gele flamingo en huusjekids.

De houten Nijntjeslinger die bij het bed van Dean hangt, komt bij @feestjevanhout vandaan. De vilten Nijntjeslinger komt bij @cuterebel vandaan. Zoals je inmiddels wel gemerkt hebt, zijn we gek op Nijntje! Zo is het toch nog een echte kinderkamer in de plaats van een grote jongenskamer.Dean

Tips voor toekomstige ouders

Mijn enige tip zou zijn: doe lekker wat je zelf wil en kijk vooraf goed wat je leuk vindt. Ik maak altijd screenshots van producten of foto’s die me aanspreken op Instagram of Pinterest.  Denk goed na voor je wat koopt, want ook ik heb de fout gemaakt om van alles mee te nemen dat uiteindelijk toch niet in Deans kamer paste of niet paste in de stijl die ik wilde.Dean

Vind je het leuk om meer te zien en te lezen over Sabrina? Ze heeft een prachtig Instagramaccount. Dat vind je hier.