Ballonnen | KinderfavoritesEen ballon als accessoire voor de kinderkamer? Ja, het kan echt. Deze witte ballonnen van ByOn zijn de perfecte toevoeging voor elke kinderkamer! Elke ballon wordt met de hand gemaakt, hierdoor is geen enkele ballon hetzelfde en kunnen kleine onvolkomenheden voorkomen. Maar dat maakt hem misschien wel extra uniek. Naast deze witte ballonnen zijn er nog veel meer andere leuke kleurtjes verkrijgbaar en in twee verschillende maten. Genoeg keus dus!

 

Je koopt ze via onderstaande link:

 

Koop de ballonnen HIER!

 

 

 

Onze winactie loopt nog steeds via Instagram en Facebook. Wij mogen namelijk een zomerjas verloten van het populaire merk A*Dee. Doe je ook mee?

Dit is de link naar onze Instagrampagina.

Maar er is meer dan ballonnen..

Ook staan er op de blog nog veel meer leuke kinderkamerinspiratie. Neem daarom ook eens een kijkje onder het kopje ‘Kinderkamer’. Hier vind je onder decoratie volop leuks, maar hier zijn ook hippe meubels terug te vinden of binnenkijkers. Dat laatste is voor ons altijd een grote snoepwinkel. Moeders delen hier hun prachtige baby- en of kinderkamers van hun kroost. En wij kunnen je vertellen, hier kan je heel veel inspiratie vinden. Van leuke budget tips tot aan te gekke shops. Je vindt het hier allemaal terug.