Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Stop dan met zoeken en lees dit artikel. Ook voor een verjaardagscadeau of een cadeau voor op vakantie maak je hier vele poppenmama’s blij mee. Extra leuk; hij is nu te personaliseren. Lees snel verder waar je deze gepersonaliseerde pop kunt kopen.

>> LEES OOK: Hippe badletters

Gepersonaliseerde pop

Waarschijnlijk heb je de naam ‘Angela pop’ al eens voorbij zien komen. En anders heb je de pop zelf misschien al wel in huis of bij iemand anders in de box zien schitteren? Deze mooie poppen maken inmiddels al heel wat baby’s en kids blij. Want welk meisje zou nou niet blij worden van zo’n schattige Metoo Angela pop? Wij zijn in ieder geval groot fan! Ze zijn mega zacht en mooi afgewerkt! 

De pop hierboven heeft een grijs jurkje en roze konijnenoren, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ze is heel mooi als decoratie in de meisjeskamer, maar nog leuker om mee te knuffelen en spelen! We lichtten al een tipje van de sluier in de inleiding: hij is nu nooku te personaliseren! Je koopt de pop hier voor €28,95.