Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Boys 30. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Kinderzonnebrand van Biodermal

OOTD Boys 30

Om te beginnen delen wij een cool shirt. Deze tekst op de rug is zo passend voor kinderen! Shirt met korte mouwen met de tekst ‘Don’t Worry Be Happy’ van het Australische merk Adam + Yve. It’s all about the details … Gemaakt van het zachtste premium kwaliteit katoen met stretch. Je koopt het shirt hier voor €32,50. Wij hebben het grijze shirt gecombineerd met een heerlijke denim broek. De Dropcrotch Biker Jogger is nauwsluitend aan de enkels en laaghangend bij het kruis. Je koopt hem hier voor €44,95. Om de look compleet te maken, hebben wij er een paar Vans onder uitgelicht. Tijdloos en makkelijk te combineren! Wij blijven fan van deze ‘patta’s’. Je koopt ze hier voor €39,99. En tot slot nog een cap als accessoire. Deze is verkrijgbaar in zwart, wit, grijs, groen en roze. Je koopt hem hier voor €17,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zondag!