Wanneer je zwanger bent, word je bedolven onder de tips over wat je wel en niet nodig hebt. Waar iedereen het mee eens zal zijn, is dat een badcape essentieel is voor iedere baby. En laten wij nou net een hele mooie hebben gespot! Benieuwd geworden wat er zo bijzonder is aan deze cape en waar je hem koopt? Lees dan snel verder!

>> LEES OOK: Pastelkleurige rugzakjes

Stijlvolle badcape

Deze 100% Organic Cotton badcape is er eentje om te onthouden dan wel direct aan te schaffen. Leuk als cadeau voor de babyshower, als kraamcadeau of om jezelf en je baby’tje te verwennen. Hij is van het klassieke label Cam Cam Copenhagen en heeft een wave-patroon. De badcape is voorzien van een kapje, ideaal voor de douche of een dagje aan het strand. De afmeting is 80 x 80 cm en je koopt hem hier voor €33,00.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen! Dat kan onder dit bericht of op onze Facebookpagina of Instagram.