De zon draait overuren. Naast zonnebrand is een zomerhoedje dan ook geen overbodige luxe voor jouw kleintje. Je ziet ze in alle soorten, maten en kleuren voorbijkomen. En vandaag lichten we een wel een heel schattig exemplaar uit. Lees daarom snel verder waar je hem koopt.

>> LEES OOK: Zwembadjes voor kids

Schattig zomerhoedjeschattig zomerhoedje

Dit schattige zomerhoedje is naast zeer goed beschermend ook nog eens mega schattig om te zien. Hier wil elke mama of papa toch het lieve hoofdje van zijn/haar kleintje in beschermen? Je koopt het hoedje hier voor €21,50.

Bij Roomrosie uit Antwerpen koop je nog veel meer leuks. We lichten deze webshop vaker uit. Zo hebben wij hier te gekke fietsmandjes gespot. Maar ook heel veel tofs voor de baby’s. Kortom zeker de moeite waar om deze shop te bezoeken en lekker rond te kijken. En niet te vergeten om uiteindelijk je favoriete items te scoren.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen! En je kunt dit natuurlijk ook delen op een van onze social media kanalen, Facebook en Instagram, delen!