Trouble | KinderfavoritesHet wordt kouder weer en een van onze favo uitjes is dan naar de bioscoop gaan. Waar we voorheen voornamelijk de kleuterbios bezochten, kunnen we tegenwoordig ook naar de film voor iets oudere kinderen. Toen wij dus een voorstukje zagen van de film ‘Trouble’, wisten we een ding zeker: hier moesten wij naartoe. Vandaag delen we wat achtergrondinformatie over deze film, laten we de trailer zien en mogen we maar liefst drie volledige prijzenpakketten van deze film onder onze trouwe volgers weggeven. Het is een last minute actie, want aanstaande zondagavond maken wij de winnaars al bekend. Lees daarom snel verder.

De film Trouble
De film gaat over Trouble. Hij is een tot op het bot verwend hondje en heeft zijn leven lang alles gehad wat zijn hondenhart begeerde. Hij groeit op bij een rijke barones, maar zijn leven verandert plotseling wanneer zij er niet meer is. Haar vervelende kinderen zetten Trouble op straat. Maar dan komen deze kinderen erachter dat zij geen kans maken op de erfenis zonder Trouble. Er ontstaat een ware klopjacht met mooie beelden en een spannend verhaal.

Winactie
Zoals in de inleiding al aangegeven werd, mogen wij maar liefst 3 prijzenpakketten weggeven. Deze pakketten bestaan uit 2 sleutelhangers, 1 rugzakje en 4 kaartjes voor de film.

Hoe maak je kans?
– Like onze Facebookpagina
– Like dit bericht
– Tag zoveel mogelijk andere mama’s die deze winactie niet mogen missen

 

Deze film gaat op 10 oktober in premiere in de Nederlandse bioscopen en hierin zijn onder andere de stemmen van Stefania, Rico Verhoeven en Bizzey te horen. Deze film zal te zien zijn in de meeste bioscopen. Wat ons betreft een aanrader met het koudere weer en de herfstvakantie in het vooruitzicht.

 

1 Comment on Filmtip: Trouble met winactie

  1. Leuk voor de kinderen! De bios met z’n vieren is alweer een tijdje geleden daarom doen we graag mee voor dit leuke uitje.

Comments are closed.