Hoe zorg jij voor me-time? Zelf bezoek ik graag Ladies Night in de bioscoop. Vele bioscopen doen mee aan dit event en zo ook voor de maand september. Deze maand draait de film Bella Donna’s. Dé vriendinnenfilm die je niet mag missen. 

Bella Donna’s

Het is een leuke komedie waarin drie hartsvriendinnen besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Er staan vele opdrachten hun te wachten en zij komen er al snel achter dat dit niet over één nacht ijs gaat. Er zijn makkelijke of eenvoudige opdrachten uit te voeren, maar ook wat moeilijkere..Want hoe zoek (lees vind) je de ware liefde?

De film draait vanaf 14 september in de Nederlandse bioscopen en is een echte vriendinnenfilm. Hoofdrolspelers in de film zijn Carolien Karthaus-Spoor, Kiki van Deursen en Eva Laurensen. De film is geregisseerd door Jon Karthaus (Homies) en geproduceerd door Kaap Holland Film (Bon Bini Holland) in samenwerking met RTL. 

Ladies Night

Ladies Night is een evenement dat al jaren in de Nederlandse bioscopen wordt georganiseerd. En gelukkig gaan hier steeds meer bioscopen aan meewerken. Want het is niet alleen gezellig, het bezorgt je echt een avondje uit. Het verschilt per bioscoop wat er wordt aangeboden maar over het algemeen zijn er altijd leuke kraampjes waar je spullen kunt kopen. Echt ‘vrouwendingen’ zoals tassen, beautyproducten, etc. Daarnaast wordt er bij sommige bioscopen iets lekkers voorgeschoteld. Zo ging ik laatst naar een Ladies Night en daar stond een chocoladefondue. Niet heel vervelend al zeg ik het zelf;)

Net voor aanvang van de film of in de pauze worden er winacties georganiseerd en krijg je een glas prosecco aangeboden. Tot slot een goodiebag mee naar huis. Kortom een hele leuke avond uit waar heel veel mama’s blij van worden.

Winactie

Goed nieuws want ik mag 3 x 2 kaarten weggeven voor deze te gekke film. Wie zou jij meenemen? Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine
  • Like het bericht
  • Laat in een reactie weten wie jij mee zou willen nemen

Veel succes! Morgenavond maak ik de winnaar bekend.

Meer informatie over deze film vind je hier.

 

1 Comment on Tip: film Bella Donna’s + winactie

  1. Gezellig! Ik zou een goede vriendin meenemen, ze kan een leuk avondje uit wel gebruiken. En anders ik wel 😉

Comments are closed.