Vandaag lichten we weer een nieuwe filmtopper uit. De film DOG DAYS is een must see voor iedereen die van romantische komedies en honden houdt! Deze harige vrienden zorgen er vanaf 23 augustus voor dat de Nederlandse bioscopen gevuld worden met ongemakkelijke eerste dates, romantische avonturen en echte liefde. Because love is a four-legged word … En extra leuk: wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven. Lees daarom snel verder. 

>> LEES OOK: Pre-order hippe zwembandjes 

Dog Days

Dog Days is een vrolijke, romantische ensemble-komedie die het leven van een aantal hondenbezitters en hun fluffy dierenvrienden in Los Angeles volgt. Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Nina Dobrev en Finn Wolfhard zijn te zien in de aaneenschakeling van verhalen waarin honden de rode draad vormen. Een uitbundig honden verjaardagsfeestje, een zoektocht naar een spoorloze hond, een hond adopteren vanwege een crush op de dierenarts en een ‘hondendate’; de brave viervoeters zorgen voor bijzondere ontmoetingen, vriendschappen en romances!

Trailer

Winactie

Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor deze romantische komedie.

Hoe maak je kans?

  • Like dit bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Tag in de comments wie jij mee zou nemen naar deze film.
  • Delen vergroot je winkans!

Veel succes. Donderdag 23 augustus maken we de winnaar bekend.

 

1 Comment on Filmtip Dog Days + winactie

  1. Mijn moeder en ik zijn al lang niet meer samen naar de film geweest. Ze is dol op honden en romantische films dus ik neem haar graag mee voor een gezellig uitje.

Comments are closed.