Disney on Ice | KinderfavoritesOok vandaag mogen wij onze trouwe volgers weer blij maken met een te gekke winactie. Voor ons persoonlijk is Disney on Ice altijd een van de leukste uitjes van het jaar. Al ver voordat Olivia werd geboren, ging ik met mijn moeder, zusje en oma al naar deze show in de kerstvakantie. Meestal was dit de invulling van tweede kerstdag en ik heb hier hele mooie herinneringen aan. Nu wij met onze eigen kids hierheen kunnen gaan, is dit dan ook helemaal het einde. Ook jij kunt er dit jaar bij zijn. Lees snel verder, doe mee een maak kans op 4 zilveren tickets voor het Disney on Ice Magisch Ijsfestival op vrijdag 27 december op 19.30 in Utrecht.

De show Disney on Ice

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk. Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen. Duik “Diep in de Zee” en beleef een fantastisch optreden van Sebastiaan in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt met de pittige Rapunzel en laat je betoveren door Disney’s Belle en het Beest. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland.

Praktische informatie
In dit artikel mag de praktische informatie niet ontbreken. De show duurt van 11 tot 29 december 2019 en is te bezichtigen in zowel Rotterdam als Utrecht. De ticketprijzen zijn in Rotterdam vanaf €16,50 en in Utrecht vanaf €18,50. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op Disneyonice.nl

Winactie
DOE MEE EN WIN! 

⭐ Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival!

 Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht.

Om mee te doen, dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te zijn met de spelvoorwaarden. Reageer op onze Facebookpagina en Instagram met een reactie wie jij wilt meenemen en waarom jij zou moeten winnen. Ook wordt het delen van deze actie via Facebook of Instastories heel erg gewaardeerd.

 

Meer informatie over het reglement

11 Comments on Winactie: Disney on Ice presenteert Magisch Ijsfestival

 1. Ohhh heeeeeeel graag!!! Met mijn twee zoontjes en mijn moeder omdat die zo veel voor mij en de kindjes doet omdat ik alles alleen doe…..

 2. Oohhh ik zou zo graag mijn kleinkinderen Stella en Gijs hier mee willen verrassen…

 3. Whoehoeeeeeeee..!! ?? Wat supergaaf zeg <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 4. Dat zou super leuk zijn. We zijn (ons combinatie gezin) allemaal dol op Disney. We zijn de kerst nooit als gezin compleet dus om dit te doen in de kerstperiode lijkt me super leuk.

 5. Woooww gave actie zeg !!! Ik ga snel meedoen via facebook/ instagram…

 6. Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op tickets voor Disney on ice, supergaaf <3 Hopelijk mag ik de kids onwijs verrassen.. ze gaan echt helemaal GEK worden, weet ik zeker 😀 kom maar op!!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 7. wat en geweldig gebaar verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 8. Super leuke actie om tijd voor te maken om lekker te genieten in drukke tijd ?

 9. Super leuk een uitje met ons het gezin! Op naar het fantastische Disney verhaal op schaatsen. Geweldig om mee te mogen maken, even betoverd te mogen zijn!

 10. Hier zou ik graag met mijn kleindochtertjes naartoe gaan. Ik heb de facebookpagina geliked en de actie gedeeld. Heb helaas geen instagram, maar hoop dat ik toch mee mag loten !

 11. Wat gaaf !Mn meisje zou dit maar al te GEWELDIG vinden ?☺️ ze is net een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed. Haar favorieten op schaatsen zien zou ze echt magisch vinden ??☺️

Comments are closed.