Filmliefhebbers opgelet. Of liever gezegd ouders en kids die graag films kijken opgelet. Volgende week komt er een super leuke nieuwe familiefilm uit, namelijk Dummie de Mummie. Dit is alweer deel 3 en de voorgaande delen waren grote successen. Het  is een spannende familiefilm met een goed verhaal. Extra leuk nieuws, wij mogen kaartjes weggeven. Lees daarom snel verder hoe je kans maakt.

Dummie de Mummie

Op zoek naar leuke uitjes met je kids? Dan is de bioscoop een leuke optie. Er zijn geregeld leuke films voor kids in de bioscoop. Zo waren wij direct enthousiast over de film Dummie de Mummie. Vanaf 4 oktober is Dummie de Mummie & de Tombe van Achnetoet te zien zijn op het witte doek. Dit is alweer het derde deel van de populaire reeks! In deze film keren de vaste acteurs terug, zoals Julian Ras en Roeland Fernhout, terug. De vorige twee films van Dummie de Mummie waren grote bioscoopsuccessen en trokken per stuk bijna 400.000 bezoekers. Dummie de MummieHieronder is de synopsis:

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Winactie

Wij mogen 3x 2 kaartjes weggeven aan onze trouwe volgers. Hoe maak je kans op deze leuke prijs?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine
  • Like de officiële post van de winactie
  • Laat in een reactie weten wie jij mee zou willen nemen
  • Tag iemand die deze film absoluut niet mag missen

LEES OOK: Dress Red Day

Trailer alvast bekijken? Dit is de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=NY-fmnidt8Q&t=6s

Benieuwd waar hij draait? Bezoek dan de biosagenda.

5 Comments on Filmtip: Dummie de Mummie

  1. Mijn dochter heeft de boeken gelezen en de 2 andere film ook gekeken. Weet zeker dat ze dit erg leuk zou vinden

  2. Dat zou een superleuk uitje zijn in de herfstvakantie met mijn dochters Elisa en Hannah!

Comments are closed.