We geven het toe: wij van Kinderfavorites zijn dol op het ontvangen én geven van cadeautjes. We speuren dan ook veel te vaak en veel te lang rond op internet naar leuke webshops. Eén van de webwinkels waar wij echter altijd slagen voor een persoonlijk cadeautje is die van Mies to Go. Hier vind je handgemaakt servies, kinderkamer decoratie en schoolspullen. Alles kan gepersonaliseerd worden met jouw design, een naam, data of tekst.

Mies to Go

Mies to Go is opgericht door Michelle de Boer. Michelle is van oorsprong art director en designer, maar kon in haar werk niet al haar creativiteit kwijt. Mede geïnspireerd door haar kinderen Jan en Jet begon ze dan ook met het maken van originele aquarellen en gepersonaliseerde kinderbordjes. Dit bleek al snel zo’n succes te zijn, dat Michelle een eigen webshop opende én haar collectie in een razend tempo uitbreidde. Hoewel dieren haar absolute favoriet zijn, tekent Michelle eigenlijk alles wat ze wil. Eén van de webwinkels waar wij altijd slagen voor een persoonlijk cadeau is die van Mies to Go. Hier vind je handgemaakt servies, deze mooie tas met flamingo en veel meer.Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau, verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of zomaar een leuk geschenkje: in de collectie van Mies to Go slaag je altijd! Zo vind je in de webshop een uitgebreid assortiment aan kinderservies, super leuke decoratie voor de kinderkamer zoals muurstickers en groeimeters en schoolspullen zoals rugzakjes en broodtrommeltjes.

LEES OOK: Al je newborn musthaves vind je bij Poetree!

Naast kinderspullen vind je in de webshopook allerlei leuke cadeautjes zoals een picknickkleed, wenskaarten en schilderijen. Alle items zijn handgemaakt én kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar jouw wensen. Dit persoonlijk bord is die van Mies to Go. Hier vind je handgemaakt servies en veel meer leuks om cadeau te geven.n Leuke tip als kraamcadeau, kinderverjaardag of een ander feestje

Handgemaakt en optie tot gepersonaliseerde cadeaus

Bij Mies to Go hebben wij inmiddels een aantal cadeaus gekocht. Zo hebben we voor de oma van Olivia en Liam een emaille beker met daarop “oma’s coffee” laten maken. Daarnaast heeft Olivia een gepersonaliseerd flamingo rugzakje. Deze neemt ze graag mee naar school, naar turnen of als ze uit logeren gaat. Tot slot eet Liam sinds kort zijn boterhammetjes van een bord met daarop zijn naam en geboortedatum. Naast dat dit bord het eten net wat leuker maakt, heeft het bordje nu al een emotionele waarde voor ons.Mies to Go | Kinderfavorites

Ben je nog op zoek naar leuke cadeautjes of items voor in de kinderkamer? Bekijk dan snel de website van Mies to Go via onderstaande link! Ook shop je hier de tas en het gepersonaliseerde bord. Zeker de moeite waard om de website te bezoeken. Beloofd!

 

Bekijk de volledige collectie HIER!

Koop het bordje HIER!

Koop het rugzakje HIER!

 

Wat is jouw ultieme cadeautip?

 

mies to go kinderfavorites