Op de redactie van Kinderfavorites zijn we altijd druk op zoek naar de nieuwste én leukste kinderwebshops. Helemaal nu de Kerst weer voor de deur staat, zijn we extra druk met het zoeken naar originele babymusthaves en kerstcadeautjes. Waar we die dit jaar gevonden hebben? Dat is absoluut bij Mini & Momo, de webshop voor kinderen vol met unieke en milieuvriendelijke producten!Mini & Momo | Kinderfavorites

Het team achter Mini & Momo zijn de twee vrolijke zussen Mirte en Lori. Samen zetten zij zich in om een kinderwebshop te runnen vol met unieke producten van bekende en mindere bekende merken. Alle merken worden geselecteerd op de “wow factor” en moeten zo milieuvriendelijk mogelijk werken. Zo probeert Mini & Momo plastic zo veel mogelijk te vermijden en met name hout, bamboe, organisch katoen en producten die biologisch afbreekbaar zijn in het assortiment op te nemen. Een aankoop doen in deze leuke webshop voor kinderen betekend dan ook dat je een origineel (kerst)cadeautje in handen hebt én bijdraagt aan een betere wereld.

De webshop van Mini & Momo

De webshop voor kinderen is opgedeeld in verschillende categorieën. Zo vind je bij het onderdeel “aan tafel” placemats, slabbetjes en serviesgoed. Ons oog viel al snel op een prachtig bamboe servies. Naast dat dit servies er gewoonweg heel erg leuk uit ziet, is het ook nog eens ecologisch en biologisch afbreekbaar. En wel zo praktisch: je kan het servies gewoon in de vaatwasser wassen. Het bamboe servies is verkrijgbaar in twee kleuren en ideaal om cadeau te doen.Mini & Momo | Kinderfavorites

In de categorie speelgoed weten we haast niet waar we moeten beginnen. Hier vind je namelijk zo veel leuke kindermusthaves en kerstcadeautjes! Denk aan de mooie houten puzzels van Janod, de super zachte en luxueuze knuffels van Jellycat of het bijtspeelgoed (zonder gevaarlijke stoffen) van A Little Lovely Company voor de allerkleinsten. Mini & Momo | KinderfavoritesNog niet uitgeshopt bij Mini & Momo? Kijk dan ook eens bij de muziekmobielen, boxkleden, muurstickers en accessoires voor de kinderkamer. Onder andere het super leuke kussen van Sass & Belle (verkrijgbaar als ijsje of walvis) is een absolute aanwinst voor elke babykamer!

LEES OOK: De leukste kerstpyjama’s nu in de sale!

Ben je op zoek naar een speciaal thema of kleur voor in je babykamer? Zoek dan per styling (zoals stylen met zwart wit of alles met konijnen). Tot slot raden wij je aan om bij de categorieën verzorging en onderweg te kijken. Hier vind je namelijk allerlei praktische kindermusthaves die elke (aanstaande) ouder in huis zou moeten hebben!

 

Koop het ijsvormige kussen HIER!

 

Koop de groeimeter HIER!

 

Welke kerstcadeautjes van Mini & Momo staan op het verlanglijstje van jouw kind?