Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker! Vandaag laat één van onze bloggers, Joene, de kamer van haar zoontje Otis zien. Wil je zien hoe zij erin slaagt een mix van nieuw en Marktplaats te combineren? Lees dan gauw verder.

Even voorstellen: mom Joene

Mijn naam is Joene, ik ben 31 jaar en mama van Yuna (bijna 4 jaar) en Otis (bijna 2 jaar). Waarschijnlijk kennen jullie mij al, want ik ben namelijk één van de bloggers voor Onlinelifestylemagazine. Dit doe ik met veel plezier naast mijn baan als management assistant. Verder mag ik ook twee keer per jaar de geweldige collectie van MILK Copenhagen verkopen als shopping advisor. Eind februari start het verkoopseizoen voor SS18 en ik kan je vast verklappen, het is geweldig!

Otis

Marktplaats

Ik heb een zwak voor oude kasten, kasten met een verhaal, die gebruikt zijn, een eigen karakter hebben. Eerder deelde ik het kamertje van Yuna (lees het hier terug), waar ik een oude kast heb opgeknapt. Het tegenovergestelde heb ik bij de kledingkast van Otis gedaan. Deze heb ik namelijk gelaten zoals hij was. Ik heb hem gekocht via Marktplaats, lucky me! Manlief moest er wel een stukje voor rijden, maar dan heb je ook wat!

Otis

Het kleed kocht ik bij H&M Home. Het is helaas niet meer verkrijgbaar, maar ik vond wel deze toffe variant!

Slaap lekker Otis

Het bed van Otis komt ook van Marktplaats. Dit was van Yuna en staat nu alvast op de kamer van Otis zodat hij kan wennen. Hij slaapt dus nog in zijn ledikant, maar ik vond het wel zo leuk om dit bed te delen. We hebben het zelf geschuurd en geverfd in een grijsgroene kleur.

Otis

Het leuke dinosaurus dekbedovertrek komt van Kruidvat. We hebben het gekregen van oma met kerst. Superleuk voor een stoere jongen! TIP: kijk regelmatig bij winkels als Kruidvat, Zeeman of Aldi, want deze winkels hebben soms een verrassend hip aanbod!

Otis

Styling

De styling bestaat uit een leuke mix van rommelmarkt, nieuwe accessoires van de vele leuke webshops en wat spulletjes van manlief die hij vroeger heeft verzameld. Dat is voornamelijk Star Warsmateriaal, lucky me ;). Maar hey, hij heeft ook wat in te brengen, toch?!

Otis

Dit leuke letterrek is eigenlijk niet heel handig, want het is in het Engels, maar het staat wel heel stylish! Beide kids hebben er bovendien veel mee gespeeld. Lekker draaien en plaatjes kijken. Deze kocht ik voor twee euro op een rommelmarkt.

Otis

Verder kreeg ik van vriendinnetjes deze toffe gepersonaliseerde geboorteposter toen Otis net was geboren. Ik ben groot fan van Eef Lillemor en heb naast deze poster ook een rugzakje, bordjes, bekers en leuke kaarten in huis!

>> LEES OOK: Hoe ik mijn angst overwon in weekvlog 1

Otis

Naast deze leuke accessoires hebben wij ook een aantal plankjes opgehangen voor alle boekjes. Beide kids zijn gek op lezen. Voor Otis is dat voornamelijk Gonnie en Nijntje. De dromenvanger die je ziet hangen, is van Bisou de Lou, één van mijn favoriete webshops.

Otis

 

Vind je het leuk om meer van Joene te zien? volg haar dan hier op Instagram!

 

Fotocredits: Joene

3 Comments on Een kijkje in de kamer van Otis

  1. Prachtig kamertje en wat een mooie meubels en accessoires! Dat letterrek! Die kast! Wat een aanwinsten.

Comments are closed.