Wij van Kinderfavorites zijn dol op kinderkamerstyling. Daarom speuren we dagelijks het internet af op zoek naar de allerleukste gadgets, nieuwste trends en mooiste items. Vandaag delen we een heerlijk zacht kussen van Sass & Belle op de blog. Dit vinden wij een leuk accessoire om de kinderkamer eenvoudig een upgrade te geven. Dit exemplaar is leuk om op bed neer te leggen, maar ook op een plank, kastje of op de grond is het een eyecatcher. Het is lekker zacht, warm en knus. Genoeg voordelen dus!
Met een zachte pastelroze kleur, compleet met gekleurde sprinkles bovenop, is hij makkelijk te combineren in iedere kinderkamer. En goed nieuws, want hij is momenteel weer op voorraad bij een van onze ‘favo shops’, Mini & Momo.

Verkoopadres kussen

Je koopt hem via onderstaande link:

Koop het kussen HIER!

 

Meer over Mini & Momo

Het team achter Mini & Momo zijn de twee vrolijke zussen Mirte en Lori. Samen zetten zij zich in om een kinderwebshop te runnen vol met unieke producten van bekende en mindere bekende merken. Alle merken worden geselecteerd op de “wow factor” en moeten zo milieuvriendelijk mogelijk werken. Zo probeert Mini & Momo plastic zo veel mogelijk te vermijden en met name hout, bamboe, organisch katoen en producten die biologisch afbreekbaar zijn in het assortiment op te nemen. Een aankoop doen in deze leuke webshop voor kinderen betekend dan ook dat je een origineel (kerst)cadeautje in handen hebt én bijdraagt aan een betere wereld.