In een eerder artikel hebben we al eens geschreven over de Xplory V6 kinderwagen van Stokke. Wij zijn namelijk razend enthousiast over deze kinderwagen en we wilden onze ervaring graag met jullie delen. En dat wij niet de enige fans zijn van deze kinderwagen mag inmiddels duidelijk zijn: de Xplory V6 is namelijk als beste 3-in-1 kinderwagen getest door de (super strenge) Nederlandse Consumentenbond met een score van maar liefst een 8,3. Om dit resultaat te vieren én alle aanstaande papa’s en mama’s op weg te helpen, lichten we deze luxe kinderwagen van Stokke dus graag nog eens uit!

Stokke Xplory V6 | KinderfavoritesTijdens de zwangerschap van Liam fantaseerden we over een nieuwe kinderwagen. Niet omdat de kinderwagen van Olivia niet meer bruikbaar was, maar omdat we stiekem gewoon meer eisen voor een kinderwagen had gekregen. Zo wilden we graag een kinderwagen die makkelijk op te klappen is, opgeklapt weinig ruimte inneemt en voldoende ruimte heeft voor de boodschappen. Daarnaast droomden we over een kinderwagen waarbij we dichter bij de baby zouden zijn. Na een zoektocht die eindeloos leek, vonden we eindelijk dé perfecte kinderwagen: de Xplory V6 kinderwagen van Stokke.

Onze ervaring met de Stokke Xplory V6

Wij hebben de Limited Edition die je wellicht voorbij hebt zien komen via de blog of onze Instagram. En nu Liam wat ouder is en we de kinderwagen dus uitgebreid getest hebben, kunnen we oprecht zeggen dat de kinderwagen de moeite waard was. Want wat is deze kinderwagen praktisch, luxueus en mooi. Zo ligt je baby heerlijk zacht in de kinderwagen. De wagen beschikt de kinderwagen over zonwering, is makkelijk en compact op te vouwen. En heeft hij een ruime boodschappentas en rijdt hij heerlijk. En dat is nog niet alles. De Stokke Xplory V6 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen én in hoogte verstelbaar, zodat je altijd oogcontact met je baby kan behouden.

Stokke Xplory V6 | Kinderfavorites

Consumentenbond

Tot slot is ook de Nederlandse Consumentenbond zeer te spreken over deze luxe kinderwagen van Stokke. Op alle punten van hun strenge eisen scoort de Xplory V6 dan ook zeer goed. Zo slaagt de kinderwagen met vlag en wimpel voor alle veiligheidstests. Hij scoort een 8,9 voor comfort en ergonomie en maar liefst een 9,3 voor het makkelijk en soepel besturen van de kinderwagen. De enige verbeterpuntjes? Dat is dat de bekleding wat lastig te verwijderen is als je de kinderwagen schoon wilt maken. Daarnaast is het wat onhandig dat het zitje of de reiswieg verwijderd moeten worden als je de kinderwagen wilt inklappen. Wellicht gaat hier in de toekomst iets verbetert in de worden. Voor nu zijn zowel de Consumentenbond als wij het er in ieder geval over eens: de Stokke Xplory V6 is de ideale kinderwagen voor jou en je baby!Stokke Xplory V6 | Kinderfavorites

 

2 Comments on De Stokke Xplory V6: de best geteste kinderwagen van de Consumentenbond én Kinderfavorites!

  1. Te gekke kinderwagen! Wij hebben hem ook. Zelfs de duo wagen vaarwel gezegd ? Mega plus vind ik de hoogte van de wagen. Ik zie op je foto een meerijdt plankje, ik wist helemaal niet dat dat kon. Waar heb je die gekocht?

    • Hi Kim, jaaa dat is echt ook een succesnummer voor Olivia. Kijk maar even op de website van Stokke onder de accessoires bij ‘kinderwagens’. Wij hebben er ontzettend veel plezier van. Liefs Judith

Comments are closed.