Sommige van jullie weten het al: ik ben niet echt een keukenprinses. En dat is jammer, want koken met kinderen is natuurlijk hartstikke leerzaam en gezellig. Gelukkig is het Kinderkookboek van Rutger van den Broek en Mark Haayema voor Olivia en mij dé perfecte oplossing. Dit kinderkookboek staat namelijk boordevol super leuke, makkelijke en lekkere recepten die haast niet kunnen mislukken. Extra goed nieuws: dankzij onze winactie maak ook jij kans op een gratis exemplaar van het Kinderbakboek! Het Kinderbakboek is geschreven door Rutger van den Broek (winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt) en Mark Haayema (acteur en kinderboekenschrijver). In het boek vind je 28 heerlijke recepten en daarnaast leuke tips en weetjes over bakken en koken. Hierdoor is het Kinderbakboek ook een leuk boek om door te bladeren en te lezen samen met je kind (bijvoorbeeld als jullie aan het wachten zijn tot de strandkoekjes of andere baksels uit de oven mogen). Het absolute succesnummer in huize Kinderfavorites is de zomerse plaattaart. Deze plaattaart is erg eenvoudig te maken en eerlijk gezegd het hele jaar door gewoon super lekker. Olivia en ik maken hem dan ook geregeld als we bezoek krijgen of gewoon zin hebben om gezellig samen te koken. Ons doel voor dit jaar is dan ook om alle recepten uit het kinderkookboek uit te proberen. Want naast dat ik koken met kinderen een aanrader vindt op een regenachtige middag of een luie zondag morgen, vind ik ook dat je tijdens het bakken echt even quality-time hebt met je kind.

LEES OOK: Shop de leukste gepersonaliseerde cadeaus hier!

Winactie Kinderbakboek

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Kinderbakboek van Rutger van den Broek en Mark Haayema? Doe dan mee met onze winactie, wij mogen namelijk een exemplaar verloten onder onze trouwe bezoekers.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht
  • Tag 2 andere mama’s die dit boek ook zouden willen winnen
  • Volg ons op Instagram
  • Extra winkans: deel dit bericht op je tijdlijn of via de stories

Kook jij vaak samen met je kind? En zo ja, wat zijn jullie succesrecepten?

Note: de winactie is inmiddels gesloten en de winnaar heeft bericht gehad

Meer informatie over verkoopadressen en prijzen? Of kan je niet wachten totdat de winnaar bekend is? Kijk dan snel verder via onderstaande link:

 

Koop het Kinderbakboek HIER!