Elke maand delen wij boekentips op de blog. Wij zijn zelf dol op lezen, maar ook samen lezen geeft ons veel plezier. En gossie, wat zijn er veel leuke kinderboeken op de markt! Deze delen we dan ook heel graag met je. Zo delen wij ook voor de maand mei weer megaleuke nieuwe boekjes voor de allerkleinsten tot de wat grotere kids. Heel veel leesplezier! 

> LEES OOK: In de spotlights: By Melo

Boek 1 Boekentips meiBoekentips mei

Titel: Mama is de liefste

Dadoe heeft de liefste mama. En Didi ook. Ze hebben állebei de liefste mama. Zulke lieve mama’s hebben wel een verrassing verdiend. Papa haalt de knutselspullen tevoorschijn. Dadoe en Didi knippen, plakken en versieren erop los. Wat zal mama verrast zijn! Al gauw vliegen de glitters in het rond. Gelukkig zijn glitterknuffels de allerbeste knuffels.

Een heerlijk klein boekje waar veel moeders blij van worden. Extra leuk detail: sit nieuwe verhaal heeft een (gratis) bijpassend meezingliedje en een leuke knutseltip. Je koopt het boekje hier voor slechts €5,00.

Boek 2 Boekentips meiBoekentips mei

Titel: Spekkie en Sproet

Kinderen die vanaf het eerste begin ontdekken hoe leuk lezen kan zijn, blijven lezen. Hoe ze dat ontdekken? Met spannende detective-verhalen bijvoorbeeld! Vivian den Hollander kreeg de vraag of ze ook Spekkie en Sproet-avonturen wilde schrijven voor jongere lezers. Daarom is er nu dit boek, waarin onder andere te lezen valt hoe de twee vrienden de smaak te pakken krijgen met speuren dankzij Spekkies neef Nelson, die bij de politie werkt.

Dit boek wordt geadviseerd voor de beginnende lezer. Het grote lettertype, de boeiende illustraties en de spannende verhaallijnen zorgen ervoor dat ieder kind van begin tot eind geboeid blijft. Je koopt het boek hier voor €14,99.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.