Ook deze maand heeft het team van Onlinelifestylemagazine weer een paar leuke boekentips voor je. We weten allemaal dat het lezen de taalontwikkeling stimuleert, maar daarnaast is het ook nog eens gezellig en vindt je kindje het vaak super interessant. Precies om deze redenen vind je hier maandelijks boekentips. Vandaag twee leuke boekjes van Muis in de boekentips van juni 2017.

Zo selecteerde ik vandaag weer leuke kinderboeken die echt leuk zijn om voor te lezen. Dit keer twee boekjes van Muis. Dit vrolijke diertje neemt je mee op al zijn avonturen. Zo maakt hij muziek en houdt hij heel erg van dieren.

Boekentips juni 2017

Muis maakt muziek

boekentips juniDit boekje gaat over muziek maken. Zo speelt Muis op de piano en hebben zijn vriendjes andere instrumenten. Ontzettend veel lol maken zij door met elkaar muziek te spelen. Dit boekje wordt geadviseerd vanaf 1 jaar en je koopt hem hier voor €6,99.

Muis houdt van dieren

Ook dit vrolijke boekje verdient een plek in de boekentips van juni. Zoals we van de boekjes van Muis gewend zijn, heeft ook dit boekje vrolijke illustraties en maakt hij vooral heel veel plezier. Auteur Lucy Cousins laat Muis allerlei leuke ervaringen meemaken met dieren zoals een paard, hond, poes en biggetje. De korte teksten zorgen ervoor dat ook de kleinsten geïnteresseerd het verhaal kunnen blijven volgen. boekentips juniJe koopt hem hier voor €6,99.