Liam is druk bezig met zwemles en hoe leuk en gezellig hij dat ook vindt, er is een ding waar hij (en stiekem ook wijzelf) iets minder blij van worden. Namelijk het afdrogen en omkleden na het zwemmen. Het is te warm, de hokjes zijn te klein en het lijkt ineens onmogelijk om de strakke spijkerbroek weer aan te trekken. Onze oplossing voor dit probleem? Dat is de Zeemeermantel. Wij vertellen je graag meer over deze praktische omkleedponcho!

Wat is de Zeemeermantel?

De Zeemeermantel is een handige zwemponcho die je over je badkleding aantrekt. Je droogt vanzelf én kleedt je snel, eenvoudig en subtiel om. Doordat de omkleedponcho extra breed is, heb je voldoende ruimte om je armen naar binnen te halen en je gewone kleding aan of uit te trekken. Voor kids is het een handig alternatief voor de gewone zwemhanddoek. Voor volwassenen is de Zeemeermantel ideaal om aan te trekken na het zwemmen of te gebruiken als saunabadjas.
Zeermeermantel, mooie poncho voor kinderen

Wat maakt de zwemponcho zo bijzonder?

De zwemponcho is gemaakt van 100% katoenen wafelstof. De stof droogt lekker snel en neemt weinig ruimte in beslag. Naast dat de strandponcho je warm houdt na het zwemmen, kan hij ook gebruikt worden als bescherming tegen de zon. Zo kunnen de kids na het zwemmen spelen op het strand zonder dat jij er direct achteraan hoeft te rennen met zonnebrandcrème.

De Zeemeermantel is een volledig Nederlands product die geroemd is vanwege haar innovatieve design. Extra leuk is dat de Zeemeermantel voor volwassenen wordt geleverd inclusief een kleine handdoek. Deze handdoek is gemaakt van het snijafval van de strandponcho. Je koopt de omkleedponcho voor volwassenen en voor kinderen. Het merk hanteert een ¨one size fits all¨ principe. Hoe de Zeemeermantel precies valt, is dus mede afhankelijk van je lengte.

Zeermeermantel, kleur pink. Zwemponcho van wafelstof

Onze ervaring met de omkleedponcho

Liam en Olivia hebben inmiddels allebei een eigen omkleedponcho mogen uitkiezen. Liam ging voor blauw, Olivia voor roze. Zowel na het zwemmen als met het oog op de zomervakantie, vinden wij de strandponcho erg praktisch. Zo is het lekker makkelijk dat de kids vanzelf droog worden en we onszelf niet perse in een klein badhokje hoeven te proppen. We kunnen ons zelfs midden op het strand omkleden zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over pottenkijkers.

En van campingbedjes tot aan zwemhanddoeken: wij gaan altijd bepakt en bezakt op vakantie. Het is dus zeker een voordeel dat de Zeemeermantel weinig ruimte in beslag neemt!

 

* Fotocredits: Zwemponcho