Vorige week heb ik een blogpost geschreven met vijf toffe pyjama’s voor de boys. Deze week zet ik vijf leuke pyjama’s voor de meisjes op een rij. Roze, zachte stoffen en glitters. Wat wil een meisje nog meer? Welke is jouw favoriet?

5x heerlijke pyjama’s voor de meisjes

Mijn dochter is gek op pyjama’s. Ze zijn lekker warm, zacht en heerlijk om in te chillen. Ja, dat laatste zegt ze met haar 3,5 jaar zelf, haha! Maar ik geef haar geen ongelijk. En met de winterdagen op komst, is een warme, leuke pyjama heel belangrijk! Daarom zet ik in deze blogpost vijf leuke pyjama’s voor meisjes op een rij.

pyjama's

Deze leuke pyjama shop je hier bij Zara voor €16,95. De pyjama heeft glittertjes en de dierenpatch is van nepbont. Lekker zacht, dus!

pyjama's

Lekker roze, altijd goed voor de meisjes en deze met spookjes is wel heel leuk! Je shopt de pyjama hier voor €12,99. Ook verkrijgbaar met andere printjes.

Lees hier alles over leuke boys pyjama’s!

pyjama's

Oh, deze pyjama is stiekem mijn favoriet. Wat een dot! Prachtige kleur, eenvoudig en met schattige oogjes. De pyjama is van het merk Molo en iets duurder dan de andere, namelijk €39,95. Wellicht een leuk kadootje voor de kerst? Klik hier om te shoppen!

pyjama's

Superzacht is deze pyjama. Die wil je gelijk aan! Shop deze hier voor €13,00.

pyjama's

En natuurlijk mogen de meisjes niet achterblijven, dus ook voor hen zocht ik een kerstpyjama uit! Wel iets minder “ugly” dan de boys variant ;-). Deze leuke pyjama komt van Zara en shop je hier voor €16,95.

Merry Christmas!

 

Liefs, Joene