Like Flo | KinderfavoritesOndanks dit onstuimige weer richten wij ons al volop de nieuwe collecties. Misschien omdat we stiekem heel erg naar het zonnige voorjaar uitkijken. Dat verlangen is natuurlijk niet ondenkbaar. Afgelopen week deelden wij al een ‘outfit of the day‘ met de nieuwe collectie. Een heerlijk zomers shirt met rokje die ons alvast in de stemming liet komen van Like Flo. Vandaag zetten we de eerste levering ‘in de spotlights’.

Achtergrond
Like Flo is niet bedacht of ontwikkeld. Het is op de winkelvloer van Ko&Flo in Oosterhout ontstaan. Gebaseerd op wat jongens, meiden en moeders leuk vinden. Met deze gedachtengang worden er ieder seizoen meerdere leveringen uitgebracht. Met allemaal in het achterhoofd; waar ze hun eigen kinderen graag in zouden willen zien lopen. Kortom een razend enthousiast team zit er achter dit label die stiekem de kleding ook een beetje voor zichzelf ontwerpt.Like Flo | KinderfavoritesWat je vooral terugziet is dat alles kan en mag bij Like Flo. Zo zijn de items makkelijk met elkaar te matchen en te mixen. En dat is iets wat wij zelf ontzettend fijn vinden aan dit label. Maar ook dat je eigen kids hun gang kunnen gaan met zelfstandig een outfit samen te stellen zonder dat je ‘bang’ bent dat het niet met elkaar matcht.

De eerste levering
We laten je graag kennis maken met de eerste levering van Like Flo. Zo zien we bij de girls voornamelijk geel, groen, bruin en diverse dierenprints zoals zebra en het waanzinnig populaire leopard. Onze favoriet van deze collectie is driedelige jurkje wat Olivia op onderstaande foto aan heeft. Like Flo | KinderfavoritesDit is een jurkje met een army green truitje erover. Ook dit truitje is weer makkelijk te mixen en matchen met andere items uit de collectie. Like Flo | Kinderfavorites Maar ook over het gele shirt zijn wij razend enthousiast. Bij dit shirt bestaat het bovenste deel uit een ingebreide gele panterprint die versierd is met speelse kwastjes. Wij combineerden het shirt met een fijn rokje. Dit rokje is gemaakt van heerlijke sweat stretch stof en levert Olivia nu al heel veel plezier op. Like Flo | Kinderfavorites

Like Flo | Kinderfavorites

 

Bekijk de volledige collectie via onderstaande link:

 

Bekijk de volledige collectie HIER!