Leggings kan je niet genoeg in de kast hebben liggen. Ze zitten heerlijk en passen voor alle lichaamsfiguren. Of je kindje nu erg smal is of juist lekkere spekbeentjes heeft, met een legging zit je goed. En hoe leuk is dit roze exemplaar?

>> LEES OOK: Zomerse salopette

Legging met verticale strepen

Deze legging met verticale roze strepen van Tuutsjes heeft een elastische tailleboord en boordjes onderaan. De boordjes zorgen ervoor dat de broekspijpjes niet omhoog kruipen. Alle broekjes zijn bovendien extra lang, waardoor ze langer gedragen kunnen worden.

En groot voordeel bij Tuutsjes is volgens ons dat er bij de leggings onderscheid wordt gemaakt tussen slim fit (voor de gemiddelde kindjes) en een super skinny pasvorm (voor de smallere kindjes) vanaf maat 68. En zelfs met individuele wensen wordt rekening gehouden. Je koopt de legging hier in de sale voor €15,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!