Ik denk dat iedere ouder het merk Naïf kent. Of door eigen gebruik of door de naam. Dit relatief jonge merk heeft binnen korte tijd een behoorlijke naam opgebouwd. De collectie bestaat uit lekkere badschuim, shampoo, zonnebrand en bodylotion. Maar nu is er ook een heerlijke aftersun aan het assortiment toegevoegd.

Na de geboorte van Olivia leerde ik de producten van Naïf kennen. Ik was direct verliefd. De heerlijke structuur van de zalf, samen met de geur, gaf mij keer op keer een blij gezicht. Tijdens onze vakanties in Kaapstad hebben wij ook veelvuldig de zonnebrandcrème gebruikt. Ook onze familie in Zuid Afrika ‘vocht’ om de tubes. Maar terwijl wij op het strand genoten van het samenzijn met familie, de zon en de zonnebrand, werd er ondertussen druk gewerkt aan een uitbreiding, de aftersun.naif aftersun

De toekomst van Naïf

En nu deze crème is geïntroduceerd, kan ik jullie nog andere leuke nieuwtjes verklappen. Zij zullen later dit jaar Baby Wipes voor face, body & all other purposes lanceren. Maar ook wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een lijn voor vrouwen.

Met al deze positieve ontwikkelingen streeft Naïf naar een mooi internationaal merk. En wat mij betreft is dit volledig verdiend.

naif aftersunJe koopt de aftersun hier voor €14,95.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Naïf