Elke week verschijnt er een nieuwe baby- of kinderkamer online. Vandaag geeft Jaimy een kijkje in haar babykamer. Mooi licht met gave accessoires. Echt een aanrader om even mee te lezen en te kijken! 

Zij stelt zich eerst graag aan ons voor.

Even voorstellen: mom Jaimy

Mijn naam is Jaimy en ik woon samen met mijn aanstaande man Bub. Samen hebben wij sinds 08.03.2017 een dochter Livèn. Wij zijn tijdens mijn zwangerschap verhuisd naar een eengezinswoning. Gezien het feit dat we in een appartement woonde met twee slaapkamers was dit ook wel noodzakelijk. Mijn vriend heeft namelijk al een zoon van 13 jaar. In het nieuwe huis had uiteraard de babykamer voor mij hoge prioriteit.

Inspiratie

Ik heb heel veen inspiratie op gedaan via Instagram en Pinterest. Alle voorbeelden samen gevoegd en hier heb ik mijn eigen style van gemaakt. Mijn vriend liet mij hier in helemaal vrij en bemoeide zich nergens mee. Uiteraard heb ik ook spullen gekocht waar van ik later dacht.. nee, toch maar niet. Maar goed daar ben ik een vrouw voor toch hihi.Babykamer Jaimy

De basis

De basis van de baby kamer moest wit worden. Zoveel mogelijk lichte kleuren. Daar aan toegevoegd de kleuren oud-roze en mint-groen. De basis van de baby kamer hebben we gekocht bij Babypark in Kesteren. Hier kochten wij: het ledikant, de kledingkast en de commode. Babykamer JaimyIk vind het super leuk om spullen zo goedkoop mogelijk te kopen maar dat het er toch mooi uit ziet. Ook de baby kamer werd dus gewoon het budget model (stiekem vond ik deze ook gewoon het mooiste)

Favoriete items

Mijn favoriete items in de babykamer zijn:

Mega Nijntje, deze heb ik als verassing gekregen van mijn vriend toen ik nog zwanger was.Babykamer JaimyIk ging even naar het toilet in de babypark en toen ik terug kwam stond er een heel groot cadeau voor me klaar.

Geboorteposter

De geboorte poster, eigenlijk super simpel maar zo leuk. Wij hebben onze geboorte kaartjes laten maken bij Coenradi in Zwolle en hebben hier ook een geboorte poster bij gekregen deze staat ter decoratie op de baby kamer.babykamer Jaimy

Naambord

Naam bord Livèn, dit is één van de super leuke kraamcadeau’s. Wij hebben de naam Livèn zelf bedacht en bestond nog niet in Nederland. Daarom zijn we extra trots op haar naam en laten dat graag terug komen in haar kamertje.Babykamer Jaimy

Klok

Persoonlijke klok, ook dit is een kraamcadeau. Hoe persoonlijk wil je het hebben deze klok kregen we van mijn tante hij is gemaakt met het ontwerp van het geboorte kaartje. besteld via YourSuprise.Babykamer Jaimy

De schommel stoel en de schapenvacht, mijn vriend is helemaal weg van de schommelstoel deze kochten we bij van Asten babysuperstore in Tilburg. De schapenvacht kregen we cadeau van mijn ouders en maakt de look op de kamer helemaal compleet. gekocht bij de Ikea.babykamer JaimyDe houten camera, ook dit is één van de favorieten. Mijn vriend en ik hebben een eigen bedrijf een fotostudio dus dit item mocht niet ontbreken. Ik heb deze besteld via aliExpress.Babykamer JaimyPrenatal, we zijn helemaal weg van de oud-roze serie van de Prenatal waar o.a. deze knuffel vandaan komt. we hebben hiervan de wiegdeken, ledikantdeken, tutteldoekje, aankleedkussenhoes en de bijtring.Babykamer JaimyDe babykamer van Livèn is een klein kamertje waar alles precies in past. Met veel budget aankopen zijn wij des te meer trots op het eind resultaat. Onze favoriete winkels zijn hierin geweest: Hema, Zeeman, Wibra en Prenatal

Tips voor toekomstige ouders

Heb je zelf een baby/peuter kamer in te richten kies vooral wat JIJ mooi vind en niet omdat je beste vriendin het zo leuk vind.babykamer Jaime

 

Fotocredits: Jaimy