Heb je al gehoord van Lilliputiens? Het is het verhaal van een op en top Belgische passie, opgericht door 2 vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. Je vindt hier de leukste babyartikelen, knuffels, boekjes, speelgoed voor in bad en nog veel meer. Lilliputiens heeft een tal van personages die gehuld zijn in de vrolijkste stoffen. Zo krijgt elke personage zijn eigen stofje en zal elk kindje als snel zijn favoriete Lilliputiens vriendje herkennen. Al de verschillende kleuren prikkelen de zingtuigen van de kleintjes. Voelen, luisteren en zien worden keer op keer op een speelse Lilliputiens manier gestimuleerd.

Collectie Lilliputiens

De collectie van Lilliputiens wordt gekenmerkt door bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en schattige personages. Zo vind je hier deze leuke Georges de maki. Met een poot temt hij de leeuw en verstopt hij een konijntje in zijn zak. Zo heeft hij een poot om op te bijten, ringen om te laten rinkelen, een spiegeltje om in te kijken, kortom boordevol activiteiten.lilliputiensDeze handtas van Roodkapje is ook te schattig! Ook deze tas heeft tal van activiteiten. Zo let haar vriendje, het roodborstje, goed al alle centjes. Maar ook Juliette de rups ontbreekt niet met haar kleurtjes om je op te maken. Uiteraard mag de smartphone ook niet vergeten worden.lillliputiens

Op stap met Lilliputiens

Ook wanneer je op stap gaat hebben zij de leukste items. Zo verkopen zijn schooltassen, rugtassen, koffers, pennenzakken, gymtassen en meer. Ik word zo vrolijk als ik op deze website kijk want het ene item is nog leuker dan het andere item. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zachte rugtas? Je kunt hem meenemen als je kind naar opa en oma gaat, tijdens een uitstapje, om naar school te gaan of naar de crèche. In haar buikje houdt Collete alle spulletjes lekker warm. Maak de mond open en je kunt de spullen eruit halen. Deze tas heeft verstelbare draagriemen waardoor hij erg gebruiksvriendelijk is. Je koopt deze te gekke tas hier voor 29,99.lilliputiensLilliputiens heeft inmiddels een mooie en uitgebreide collectie opgebouwd. Ook zo enthousiast geworden? Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code