Voor mijn blog speur ik dagelijks naar de leukste gadgets, de laatste trends en praktische tips. Ook voor de Juni Musthaves heb ik weer een paar leuke items voor je geselecteerd. Van borden tot aan een barbecue en van een zwangerschapsketting tot aan een leuk kussen. Kortom, dat wordt weer lekker shoppen.

Juni Musthaves

Met de leuke bordje houd je ieder kind aan tafel. juni musthavesJe koopt hem hier voor €7,95.

juni musthavesWanneer je op stap gaat of je kindje naar de opvang brengt, is een leuke rugtasje een musthave. Wat vind je bijvoorbeeld van deze rugtas? Je koopt hem hier voor €49,95.

Juni musthavesMet het lekkere weer mag de barbecue weer aan. En natuurlijk mogen onze kleine barbecue masters in spe niet over het hoofd worden gezien. Deze geweldige set koop je hier voor €49,99.

juni musthavesVan dit trekdier in de vorm van een krokodil wordt je eerder vrolijk, dan dat je op je hoede bent. Dat komt alleen al door de vrolijke kleurtjes. Je koopt hem hier voor €16,99.

juni musthavesMet kussens op de kinderkamer kan je veel kanten op. Er kan mee gespeeld worden, maar staat ook bijvoorbeeld mooi als accessoire. Dit leuke kussen koop je hier voor €23,95.

Juni musthaves Design Letters heeft een prachtig “Baby’s first book” in de collectie. Wellicht ken je dit merk van de mooie borden en bekers. Heel strak met alleen letters. Dit mooie boek van het Deense merk verdient ook een plek in de shoptips van juni. Je koopt hem hier voor €54,95.

Zwangerschapssieraden van Treasured

Zwangerschapssieraden zie je steeds meer voorbij komen. Het wordt gezien als symbool voor de band tussen jou en je baby. Eigenaresse Leonie ontwerpt en maakt alle sieraden zelf. Je bent hier dus verzekerd van een persoonlijk, met liefde gemaakt, cadeau. Er zijn diverse kleuren gebruikt, waardoor er altijd wel een mooie kleur voor jou tussen zit. juni musthaves

De kettingen vind je hier en zijn verkrijgbaar vanaf €32,95.

Winactie

En er is goed nieuws, want ik mag in samenwerking met Treasured een zwangerschapsketting weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Treasured
– Like het bericht op Facebook
– Tag iemand die zwanger is en deel het bericht

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Treasured

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *