Eerder schreef ik al een blog over zomeroutfit inspiratie voor meisjes, maar naast dochter Yuna heb ik ook een leuk zoontje. Lieve, kleine Otis is blond en stoer. Dus zoek jij nog zomeroutfit inspiratie voor jouw stoere zoontje, lees dan gezellig mee! 

Een kijkje in de kast van Otis voor leuke zomeroutfit inspiratie!

Een zoontje, daar waar vroeger iedereen riep dat het voor een jongetje veel moeilijker shoppen is, is dat tegenwoordig wel anders. Althans vind ik! Uiteraard heb je iets minder variatie, bv  geen jurkjes en rokjes, maar alleen broeken. Maar tegenwoordig kan veel: leggings, joggingbroekjes, korte broeken, onesies en tuinbroekjes. Yes ik heb ze allemaal in de kast liggen!

De leuke striped onesie kocht ik bij River20four, je shopt deze hier!

Voor Otis koop ik veel bij Zara, hip en goed betaalbaar en dat laatste vind ik toch ook wel fijn voor een kleintje van 1. Hij groeit hard en moet wel lekker kunnen spelen en zelf kunnen eten, want wat is er leuker dan dat? Dus ik kocht voor deze zomer allemaal leuke t-shirts bij Zara en dan vooral van de Capsule Collection, superleuk! Al deze t-shirts zijn tussen de 5,95 en 7,95 euro p/s, koopje toch?

Zomer musthaves

Musthaves voor mijn 1 jarige zoon om zijn zomeroutfit af te maken zijn toch wel sandalen, een pet en een hippe zwembroek! Sandalen vind ik moeilijk, voor dochter Yuna vind ik dit veel makkelijker. Maar Zara liet mij niet in de steek en ik vond een top paar! Degelijk, stoer en makkelijk aan te trekken 🙂

Een pet kocht ik van het merk Van Pauline en shop je o.a. hier.  Deze kocht ik echt voor op het strand aankomende zomer om te beschermen tegen de zon. Nu nog hopen dat Otis deze op zijn hoofd laat zitten ;).

Ik zie Otis al helemaal zitten op het strand, uiteraard zonder sandalen (waar doe ik al die moeite voor haha) want zoonlief loopt het liefst op blote voeten. Toch dat Molukse bloed en papa doet dit ook altijd ;), heel gezond overigens dus blijven doen! Maar goed nu nog een leuke zwembroek en ook deze kocht ik bij Zara. Ben jij ook zo dol op ananassen?

Voor Otis koop ik naast Zara ook graag andere merken. Al ben ik wel een goede SALE shopper 😉 dat houdt het leuk! Mingo Kids, Mini Rodini, Mio and Co, Little Indians en Iglo Indi zijn tot nu toe favoriet!

Hierboven Otis in een Zara outfit!

Klein modelletje in spé

In de blog over Yuna haar zomeroutfit inspiratie vertelde ik dat Yuna en Otis eerder dit jaar model waren voor Tough Cookie. Super toffe shop, dus mocht je deze nog niet kennen, klik dan op de link! En een foto van Otis kan ik jullie niet onthouden natuurlijk, en net als bij Yuna heb ik ook bij Otis voor geel gekozen.

zomeroutfit

Mocht je het leuk vinden om mijn blog over zomeroutfits voor meisjes terug te lezen klik dan hier.

Vind je het leuk om meer van mij te zien, volg mij dan hier op instagram!

Liefs Joene

 

Fotocredits: Joene