Deze week de toffe webshop ByMelo in de spotlights! Mijn favoriet op dit moment, want hele leuke items én hele leuke meiden die de shop runnen! Lees je mee? 

ByMelo

ByMelo heb ik via Instagram leren kennen en dus volg ik ze al tijden met heel veel plezier. Ontzettend leuke sieraden voor voornamelijk kids, handgemaakt en heel kleurrijk. Met als bonus 2 leuke meiden die deze shop runnen, reden genoeg voor een Q&A met Lotte en Esmee!

ByMelo

Q&A

Vertel eens kort over jullie zelf, wie zijn jullie en waar komen jullie vandaan?

Wij zijn Lotte en Esmee, BFF’s ;). Lotte komt uit Amersfoort en Esmee uit Duiven en wij kennen elkaar al heel lang van onze opleiding Cibap.

ByMelo

Hoe is de naam ByMelo ontstaan?

Me is van esME en lo is van LOtte. Helaas bestond Melo al, dus werd het ByMelo. Inmiddels zijn er heel veel shops met By, maar toen was de inspiratie op haha.

Wie of wat is jullie inspiratiebron?

Lotte heeft 3 kinderen, Esmee heeft 2 kinderen. Zij vormen onze inspiratiebron, wij maken en verkopen alleen producten die wij zelf onze kinderen aan zouden doen en die een glimlach op je gezicht toveren!

ByMelo

Hoe combineren jullie het runnen van een eigen business met mama zijn?

Wij proberen zoveel mogelijk te doen onder schooltijd en in de avonduren. Wij werken er allebei nog naast voor een werkgever en dat is soms in drukke tijden even organiseren, maar gelukkig doen wij het samen dat scheelt veel!

Hebben jullie plannen en/of goals voor de toekomst?

Natuurlijk nog veel meer kinderen en ouders blij maken met onze producten, uitbreiden van onze producten en in meer winkels komen  te liggen. Maar vooral doen waar wij plezier in hebben!

ByMelo

Last but not least! Wat is jullie favoriete item?

Uhmm momenteel denk ik de Alpaca en fruit ketting door de vrolijke zomerse tinten!

ByMelo

Volg ByMelo via Instagram en Facebook!

 

Liefs, Joene