In een deel van Nederland starten de scholen a.s maandag weer. Back to school! En daar hoort een hippe rugzak bij. Of je kindje nou naar de peuterspeelzaal, school, gastouder of kinderdagverblijf gaat. Een rugzakje is altijd handig. Lees gauw verder, want ik heb 5 hippe rugzakjes voor jou op een rij gezet! 

5x hippe rugzakjes voor jouw zoon of dochter

Rugzakjes

Te beginnen met deze leuke rugzak van Eef Lillemor. Unicorns zijn heel populair, dus dit exemplaar is echt een musthave voor jouw dochter. Naast deze zijn er ook nog andere rugzakjes beschikbaar waaronder een blauwe met een walvis, een patroon van citroenen, ijsberen, wolkjes en ijsjes. Je shopt ze hier voor € 36,95.

Rugzakjes

BUDGET topper!! Dit leuke rugzakje is van het populaire merk A Little Lovely Company en kost maar € 14,95. Geweldig leuk voor de jongens, maar zeker ook voor stoere meiden! Naast deze dino hebben ze ook rugzakjes met een unicorn, spookje, batman, zeemeermin, zonnetje of wolkje. Je shopt ze hier.

Rugzakjes

Deze leuke rugzakjes zijn van het merk Sticky Lemon en hier te koop. Het leuke is dat de rugzakken in S formaat te koop zijn voor € 44,95 en in L formaat voor € 54,95, dus dat wordt twinnen!


Rugzakjes

 

Persoonlijk favorietje! De Leopard Mini Rodini rugzak, want Leopard print is altijd goed en overal mee te combineren. Leuk voor jongens en meisjes! Het leuke van deze rugzak is dat die gemaakt is van duurzame 100 % recycled polyester. Je shopt de rugzak hier voor € 69,00.

 

Rugzakjes

Dit schattige rugzakje is van het merk BLAFRE en komt in diverse kleuren: navy blue, bordeaux, ice blue, groen, roze, jeans blue, grijs, rood en geel. De rugzak is gemaakt van waterafstotende polyester, dus heel fijn in Nederland! Je koopt de rugzakjes in diverse kleuren hier voor € 47,95.

 

Wij van Onlinelifestylemagazine wensen alle kindjes een heel fijn schooljaar toe!

Liefs, Joene

 

2 Comments on 5x hippe rugzakjes

Comments are closed.